Οργισμένη ήταν η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του «Γεια σου». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όπου ένας ρεπόρτερ της εκπομπής τον περίμενε με κάμερα στο θέατρο, λίγες μέρες μετά την απώλεια του αδερφού του.

«Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω αν ασχοληθεί η Super Κατερίνα από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος…», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε στη συνέχεια: «Ποια επικαιρότητα; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο… Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις; Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια».

Κλείνοντας, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα, για το τι εξυπηρετούσε».

Δημήτρης Μακαλιάς για Super Κατερίνα: «Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, είναι αηδιαστικό, σάπιο»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν άντεξαν και ξέσπασαν στον αέρα του «I Love Σου Κου» κατά της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το ρεπορτάζ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Συγκεκριμένα, ένας ρεπόρτερ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου περίμενε τον ηθοποιό έξω από το θέατρο, προκειμένου να του αποσπάσει μια δήλωση, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του.

«Θέλω να πάρω κι εγώ θέση και να μείνω πάνω σε αυτό που είπε ο Κώστας. Συμφωνώ 100% και δε το λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δε το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές. Δε μπορεί να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε “πάρ’ το” και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες… Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε από την πλευρά του: «Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Εδώ δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει μέτρο. Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει».

Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Ούτε να στέλνω κάμερα και μετά να λέω, “πάρ’το”. Αφού το έχω στη σκαλέτα μου, το βλέπω. Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αυτό πρέπει λίγο να μετριαστεί. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σκεφτόμαστα αν αυτό το πράγμα συνέβαινε σε εμάς, πως θα αισθανόμασταν;».