Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Snik, που κατά την επιστροφή του από το live του στην Πάτρα, είχε μπλεξίματα με την τροχαία. Τι κι αν στα τραγούδια του περηφανεύεται για την ταχύτητα, τελικά τον σταμάτησαν, ενώ επενέβαινε συνοδηγός σε μια μαύρη BMW. Την ώρα που οι αστυνομικοί έγραφαν την κλήση στον οδηγό της BMW, ο Snik ανέβαζε story στο Instagram.

Στο βίντεο τόνιζε ότι έπινε το ποτό του μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς ήταν συνοδηγός, θυμίζοντάς μας τα εφηβικά μας χρόνια, τότε που υπερηφανευόμασταν για το πόσα ποτά ήπιαμε και πόσο χάλια γίναμε. «Για αυτό παιδιά να έχετε οδηγό, να μπορείτε να πίνετε το ποτάκι σας και να σας γράψουν μόνο για ταχύτητα. Τι να κάνεις, να κάτσεις να μαλώσεις;» λέει ο τράπερ στο βίντεο.

Λογικά ο συνοδηγός μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει μέσα στο αμάξι, αδιαφορώντας για την ασφάλεια του ίδιου ή και του οδηγού. Πάντως, ο Snik θα μπορούσε να δικαιολογήσει την υπερβολική ταχύτητα, με μερικούς στίχους από τραγούδια του, σε περίπτωση που βαριόταν να ανοίξει διάλογο. Ωστόσο, το να «φτύνει ρίμες» δεν λύνει προβλήματα, ούτε ταιριάζει σε όλες τις καταστάσεις. Μπορεί η τροχαία να μην μπορούσε να μεταφράσει τα ακαταλαβίστικα, για αυτό κι αδιαφόρησε.

Τι θα μπορούσε να είχε πει ο Snik στην τροχαία για να γλιτώσει το πρόστιμο

Σαν το Σουμάχερ τεντώνω το βράδυ το πόδι στο γκάζι! Ferrari

Ένας στίχος από το τραγούδι του «Ferrari», όπου μιλάει για την ομώνυμη μάρκα αυτοκινήτων. Προφανώς και η αιτιολογία του δεν «έπιασε», με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να του εξηγήσουν ότι πέρα από το γκάζι υπάρχει και το φρένο. Εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Θέλω το βράδυ να φύγω από εδώ να τα αφήσω όλα πίσω, Ferrari». Η συζήτηση ήταν άκαρπη, ενώ κανείς από την τροχαία δεν κατάλαβε γιατί επαναλάμβανε την λέξη Ferrari, ενώ οδηγούσαν BMW. Αν άκουγαν Snik, θα γνώριζαν.

Μες την ζέστη μες το κρύο, Trafficante

Ναι και μέσα στη ζέστη και μέσα στο κρύο η μπίζνα είναι μπίζνα. Για να βγει η δουλειά τους είπε ότι «τρέχει στην πόλη μες το νέο Mercedes».  Βέβαια, το να κάνεις παράνομο εμπόριο, είναι επίσης ένα πρόβλημα. Ευτυχώς, η τροχαία δεν «έπιασε» τη λέξη Trafficante και απλά τον έγραψαν για υπερβολική ταχύτητα.

Πετάω σε άλλη πόλη κάθε νύχτα

Έτρεχαν για να προλάβουν το αεροπλάνο. ΟΚ, αυτό είναι μια πειστική δικαιολογία. Στη χειρότερη μπορείς να απογειωθείς με το αμάξι. Εντάξει και αν χάσεις μια πτήση, αν δεν σε έχουν βάλει στη bussiness class, δεν τρέχει και κάτι.

Έχω τις σφαίρες να ψεκάσω όλο το τμήμα

Αφού είδε ότι οι προσπάθειες του δεν «πιάνουν τόπο», τότε αποφάσισε να περάσει στις απειλές. Κακή στρατηγική, που θα μπορούσε να είχε επιφέρει ακόμα περισσότερες επιπτώσεις. Για καλή του τύχη, η τροχαία δεν τον πήρε στα σοβαρά, ενώ εκείνος τους έλεγε ότι έχει πιστόλια στο αμάξι και ότι είναι ο Django. Μπορεί να έφταιγε το ποτό, σκέφτηκαν και τον άφησαν. Μάλλον η περιπέτεια του «Trannos» με την αστυνομία δεν έμαθε τίποτα στους υπόλοιπους τράπερ.

Δεν θέλω drama ούτε να κάνω μανάδες να κλαίν’

Τελευταία επιλογή θα ήταν να δραματοποιήσει λίγο την κατάσταση, μιας και είδε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ήταν η έσχατη λύση, αλλά η επίκληση στο συναίσθημα δεν πιάνει πάντα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ατάκες που θα μπορούσε να λέει ο Μητσοτάκης στο κορίτσι της σπαγγετερίας στην Καλαμάτα

5 πράγματα που θέλουμε να δούμε στη Μύκονο μετά τα λιοντάρια και την τίγρη

Δεν είναι μόνο το φτηνιάρικο εισιτήριο: Οι πραγματικοί λόγοι που ενόχλησαν τον Snik και «έριξε πιστόλα» σε συναυλία του