Άγριος καβγάς ξέσπασε σε κλαμπ της Κατερίνης σε συναυλία του γνωστού τράπερ Snik.  Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα εμφανιζόταν σε club στην παραλία της Κατερίνης. Ο ίδιος είχε ανεβάσει φωτογραφία όπου μαζί με την παρέα του έτρωγαν σε μαγαζί της περιοχής.

Δεν κύλησαν όλα ομαλά με το club να μετατρέπεται σε ρινγκ. Δεν ενεπλάκησαν μόνο οι πελάτες του κλαμπ, αλλά συμμετείχε και ο ίδιος στον καβγά που έγινε viral στα social media. Στο βίντεο φαίνεται να επιστρατεύουν ότι μέσο έχουν, όπως καρέκλες και σκαμπό. Το μαγαζί που εμφανιζόταν ο γνωστός καλλιτέχνης είχε γεμίσει από νέους, όταν η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό, καθώς ήδη είχε προκληθεί ένταση. Τότε ξεκίνησε ο «πόλεμος» με τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να εκτοξεύουν αντικείμενα η μία στην άλλη. Η μία παρέα ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

@mixalisporfiridis #fy #foryoupage #katerini #xalarakaietsi #snik #goldtheclub ♬ Erotas – SNIK

Πέρα από τα κλωτσμπουνίδια που έπεσαν, πετούσαν και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο στο πρόσωπο. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που τράπερ εμπλέκεται σε τσακωμό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον καβγά στα Mad Awards. Σε λίγο καιρό ο τσακωμός θα συμπεριλαμβάνεται στο «μενού» του live τους.

Μετά από τις 4.30 τα ξημερώματα, στο μαγαζί έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες. Ακόμα, δύο περιπολικά της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τα άτομα που συμμετείχαν στον καβγά.

@kraniwtou Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik ♬ πρωτότυπος ήχος – Ανδριάνα Κρ.

@xrhstosmst_ #fyp #snik ♬ πρωτότυπος ήχος – Xrhstos?️

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kate Moss: Ο Johnny Depp της έκανε δώρο ένα διαμαντένιο κολιέ που έβγαλε από «τον πωπό του»

Ποια ήταν η Charlbi Dean που πέθανε ξαφνικά στα 32 της: Η τελευταία ταινία που της χάρισε τον Χρυσό Φοίνικα

Λάκης Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: «Επειδή την ανέφερε το CNN, θα πρέπει να ασχολούμαστε μαζί της;»