Με το κόνσεπτ «In America – An Anthology of Fashion» διεξήχθη το Met Gala, το οποίο ήταν και ένα από τα πιο εντυπωσιακά των τελευταίων χρόνων. Με αναδρομή στην πορεία της μόδας στην Αμερική, μεγάλα ονόματα έδωσαν το παρών με υπέροχες επιλογές, όπως αυτή της Blake Lively.

Υπήρχε όμως και μια ηχηρή απουσία, αυτή της Rihanna η οποία βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, επομένως τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι στο πρόγραμμα. Παρ΄όλα αυτά, το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης θέλησε με κάποιο τρόπο να υπάρχει η Riri, και μαντέψτε, τον βρήκε.

Οι διοργανωτές έφτιαξαν ένα μαρμάρινο άγαλμα προς τιμή της, εμπνευσμένο από την φωτογράφιση της στο περιοδικό Vogue, για το τεύχος Μαΐου. «Το άγαλμα της Ειρήνης είναι συνήθως το πιο δημοφιλές άγαλμα θεάς στις γκαλερί με ελληνορωμαϊκά εκθέματα. Τώρα πια έχουμε την Rihanna απευθείας από το εξώφυλλο του μήνα», έγραψε στο Instagram η Vogue, δημοσιεύοντας το βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Με τη σειρά της η Rihanna πόσταρε το βίντεο γράφοντας στη λεζάντα: «Μόλις εμφανίστηκα στο Met, φορώντας μάρμαρο! Τι πιο “χρυσό”(gilded) από αυτό; Ευχαριστώ πολύ το Μητροπολιτικό Μουσείο και την Vogue γι΄ αυτό τον φόρο τιμής».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Met Gala 2022: Η ιστορία πίσω από το φανταχτερό dress code της φετινής εκδήλωσης

Jared Leto: Οι 5 πιο εκκεντρικές και προβοκατόρικες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί ανά τα χρόνια

Kim Kardashian: Ιστορική η εμφάνισή της στο Met Gala 2022 με το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe από το 1962