Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα έχουν μπερδέψει τον κόσμο καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν είναι ζευγάρι. Από ό,τι φαίνεται περνούν τις φάσεις τους… Μια είναι μαζί αγαπημένοι, μια ζουν χωριστά. Όπως και να έχουν τα πράγματα, τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι τα έχει βρει και αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές του πόσο ερωτευμένο είναι. Με μια «καυτή» φωτογραφία στο instagram o Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα έγιναν ξανά viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Ικάρντι, λοιπόν, ήταν αυτός που άναψε τη «φωτιά» αφού ανέβασε στο Instagram φωτογραφία μαζί με την σύζυγό του που την δείχνει ημίγυμνη πάνω του. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έγραψε στη λεζάντα: «Δεν φταίω εγώ που μου αρέσεις, φταις εσύ που έχεις όλα όσα αγαπώ».

Η σχέση της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι τον τελευταίο χρόνο πέρασε από 40 κύματα. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν τον Οκτώβριο 2021, όταν η μάνατζερ ανακάλυψε ότι ο Ικάρντι την έχει απατήσει με την Τσίνα Σοάρες. Εκείνη τον παράτησε αλλά στην συνέχεια τον συγχώρησε και τον δέχτηκε πίσω.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του τότε καλοκαιριού διέρρευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται η μάνατζερ να λέει σε υπάλληλό της ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου της. «Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλον, η Γουάντα Νάρα στο ηχητικό που έστειλε στην εργαζόμενη στο εξοχικό της στην Ιταλία.