Επίλογος φαίνεται πως έχει γραφτεί στον γάμο της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι. Τους τελευταίους μήνες ο γάμος τους φαίνεται πως δεν πήγαινε καθόλου καλά και, παρά τα ταξίδια που έκαναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να ξανανάψουν τη φλόγα, το διαζύγιο είναι μια ειλημμένη απόφαση.

Ήταν αναμενόμενο το διαζύγιο τους να γίνει πρώτο θέμα και τα δημοσιεύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Στις τελευταίες εξελίξεις δε, η 35χρονη μάνατζερ ενδεχομένως να έχει βρει ήδη παρηγοριά στην αγκαλιά ενός άλλου ποδοσφαιριστή.

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Αργεντινής, η Γουάντα Νάρα δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον γάμο της, αφού όπως γράφουν: «Η Γουάντα έχει ήδη βρει αλλού παρηγοριά. Μιλάμε για κάτι που δεν είναι τωρινό, αλλά συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών που έκανε στην Αργεντινή για διάφορες δουλειές, για να προωθήσει τα καλλυντικά της. Και εκείνος ταξίδευε από την Ευρώπη διότι είναι ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αργεντινής και τώρα παίζει στην Ευρώπη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Από 40 κύματα ο γάμος τους

Η είδηση έγινε γνωστή μετά το ηχητικό που έστειλε η Γουάντα Νάρα απευθύνεται σε γυναίκα που εργάζεται στο εξοχικό της στην Ιταλία και της λέει «Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή παίρνω διαζύγιο από τον Μάουρο. Θα μείνω λίγες μέρες ακόμα και μετά θα επιστρέψω. Θα κάνω αίτηση διαζυγίου γιατί δεν αντέχω άλλο».

Οι φήμες περί χωρισμού ξεκίνησαν μετά και τις διακοπές της Γουάντα Νάρα στην Ιμπιζα. Η ίδια είχε διαψεύσει προ μηνών τις φήμες πως είχε απαντήσει στην απιστία του Ικάρντι με το ίδιο νόμισμα έχοντας μια εφήμερη σχέση με έναν από τους άνδρες της ασφάλειάς της όταν ήταν στην Αργεντινή.

Η ίδια είχε απαντήσει σε αυτά ως εξής: «Μιλάνε για εκδίκηση, για φοβερό σκάνδαλο, λένε πως απάτησα τον Μάουρο, πως αποπλάνησα τον σωματοφύλακά μου, πως τον περίμενα με τη ρόμπα μου… Δεν χρειάζεται να πω ότι όλα είναι κάτι παραπάνω από ψέματα. Η υπερβολική έλλειψη σεβασμού ποτέ δεν σταματά να με εκπλήσσει. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είμαι τέτοια γυναίκα. Δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Λειτουργώ διαφορετικά, γιατί είμαι διαφορετική».

Η απιστία του Μάουρο Ικάρντι βγήκε στο φως τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να τον συγχωρήσει για το καλό της οικογένειας της. «Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις πουτ@νες η ζωή», είχε γράψει τότε στα social media.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Επικό: Μωρό είναι σαν δυο σταγόνες βροχής με τον Woody Harrelson – H επική απάντηση του ηθοποιού

Πόσα χτυπήματα ακόμα για την Britney: Οι δυο γιοι της δεν της μιλάνε εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών της

Anne Heche: Σοκαριστικό τροχαίο για την πρώην σύντροφο της Ellen DeGeneres – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό της