Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα Λι Φέρνες, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, κάτι που έγινε γνωστό προ ολίγων ημερών. Αυτή ήταν μια κοινή απόφαση, ωστόσο μια πηγή από το στενό τους περιβάλλον που μίλησε στο People, εξήγησε πως και για τους δύο είναι πολύ δύσκολο.

«Δεν ήταν μια στιγμιαία απόφαση. Είναι συντετριμμένοι.Πήραν πολύ χρόνο και μελέτησαν τα πάντα, οπότε πήραν μαζί αυτή την απόφαση. Πηγαίνουν χωριστά ταξίδια, αλλά θα είναι πάντα μια οικογένεια. Θα είναι πάντα συμπατριώτες και καλύτεροι φίλοι».

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες εξακολουθούν να σέβονται ο ένας τον άλλον, βάζοντας τα παιδιά σε απόλυτη προτεραιότητα. «Ο χωρισμός τους δεν έχει σχέση με τίποτα άλλο, εκτός από το γεγονός ότι αυτή την περίοδο είναι σε διαφορετικά ταξίδια», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Χιου Τζάκμαν

Χιου Τζάκμαν και Λι Φέρνες έμειναν μαζί για 27 χρόνια. Όπως έγραψαν στην ανακοίνωσή τους: «Έχουμε την ευλογία να έχουμε μοιραστεί σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη».

*Φωτογραφίες: Instagram / Hugh Jackman