Η Jennifer Lopez είχε ετοιμάσει μια διαφορετική λίστα ευχαριστιών για το βραβείο The Generation Award, με το οποίο τιμήθηκε στα φετινά MTV Movie & TV Awards 2022. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Barker Hangar του Λος Άντζελες για να δεχτεί το «χρυσό ποπ κορν», το κράτησε και είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που μου ράγισαν την καρδιά. Αυτούς που ήταν αληθινοί και αυτούς που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω για την αληθινή αγάπη και για τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου, γιατί έτσι κατάλαβα ότι έπρεπε να μεγαλώσω».

Η σταρ ευχαρίστησε «την απογοήτευση και την αποτυχία που με δίδαξαν να είμαι δυνατή» και τα παιδιά της, τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme, «που με δίδαξαν να αγαπώ». Η Jennifer Lopez δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της και το πλήθος από κάτω ζητοκραύγασε, με την ίδια να προσθέτει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου είπαν κατάμουτρα ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Πραγματικά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσάς. Και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τους φανς που είδαν τις ταινίες. Εσείς είστε ο λόγος που είμαι εδώ και που ήμουν εδώ, και σας αγαπώ!» είπε.

Το βραβείο Generation Award, το οποίο η Lopez παρέλαβε αφότου κέρδισε και το βραβείο καλύτερου τραγουδιού, «τιμά αγαπημένους ηθοποιούς των οποίων η πολλαπλή συνεισφορά τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση τους έχει μετατρέψει σε ονόματα που έχουν μπει σε κάθε σπίτι».

Στο παρελθόν, με το βραβείο έχουν τιμηθεί ηθοποιοί όπως οι Στους προηγούμενους παραλήπτες περιλαμβάνονται οι Scarlett Johansson,  Dwayne “The Rock” Johnson,  Chris Pratt,  Will Smith, Reese Witherspoon, Robert Downey, Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Tomke My Mike Cruise, Jim Carrey και ολόκληρο το  franchise Fast & Furious.

Με πληροφορίες από People

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Alec John Such: Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο πρώην μπασίστας των Bon Jovi

Shakira: Απαντά στις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε νοσοκομείο με κρίση άγχους

Morgan Freeman: «Μερικούς ρόλους τους πήρα γιατί είμαι μαύρος»