Δεν γνωρίζουμε αν τελικά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, στον γάμο του Ben Affleck και της Jennifer Lopez πάντως, μάλλον ισχύει αυτή η ρήση. Μπορεί η επανασύνδεσή τους να έγινε viral στα μέσα ενημέρωσης και στα social media και να την πρόβαλαν και οι ίδιοι όσο τίποτα, φαίνεται όμως πως τα μαύρα σύννεφα έχουν απλωθεί πάνω απ’τα κεφάλια τους.

Σύμφωνα με ανθρώπους απ΄το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού που επικαλείται δημοσίευμα της Marca, ο Affleck έχει μετανιώσει για τον γάμο του με την λατίνα τραγουδίστρια. Αναφέρουν δε, πως η JLo ελέγχει πολύ αυστηρά τον ίδιο και έχει γίνει ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζει την ψυχική υγεία του ηθοποιού, η οποία στο παρελθόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, σαν roller coaster. Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του 50χρονου, αποκάλυψαν στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Lopez, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Ben, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Jennifer, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», είπαν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Οι εν λόγω δηλώσεις «κούμπωσαν» με τις τελευταίες εικόνες που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, με τον ηθοποιό να περπάτα στο Λος Άντζελες με κακή διάθεση. Στο μεταξύ, οι κοινές εμφανίσεις τους είναι πολύ σπάνιες από τότε που παντρεύτηκαν, γεγονός που κάνει τα παραπάνω λόγια των συγγενών του Affleck να δίνουν έδαφος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναπολεί τα εργένικα χρόνια του.

Σημειώνεται πάντως πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα τους θέλουν είτε να χωρίζουν είτε να μην είναι ευτυχισμένοι στον γάμο τους. Αναφορικά με το δημοσίευμα της Marca, η Lopez έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Και παρόλο που φαινόταν ότι η παραμυθένια τους σχέση θα είχε ένα ευτυχισμένο τέλος, τα νέα δημοσιεύματα έρχονται να ανατρέψουν την  ιστορία τους.