Καλεσμένη στον Jimmy Kimmel βρέθηκε η Jennifer Lopez για να προωθήσει τη νέα της ταινία και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον διπλό γάμο που έκανε με τον Ben Affleck.

Έχουν περάσει 6 μήνες από τον δεύτερο γάμο τους, τον θρησκευτικό, και η JLo περιέγραψε στον παρουσιαστή τον πανικό που βρισκόταν μερικές εβδομάδες πριν, λόγω της προετοιμασίας.

Ήταν αυτός ο πανικός που έκανε τον Ben Affleck να της προτείνει να κλεφτούν και να πάνε να παντρευτούν στο Λας Βέγκας, όπως και έγινε, έναν μήνα πριν κάνουν και τον βασικό τους γάμο.

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε Αύγουστο στη Savvanah και θα ήταν όλες μας οι οικογένειες και φίλοι. Κι ήταν τόσο αγχωτικό. Ξέρεις, ήταν να παντρευτούμε 20 χρόνια πριν και διαλύθηκε. Κι αυτή τη φορά είχαμε ένα μετατραυματικό στρες. Οπότε ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον αν όντως θα παντρευτούμε. Φυσικά και θα παντρευτούμε. Όμως ο γάμος ήταν τόσο αγχωτικός που μια μέρα ο Ben μου λέει “γ..α το…ας πάμε στο Βέγκας να παντρευτούμε τώρα”.

Εκείνη ήταν η μέρα που κάναμε τον πρώτο γάμο. Εγώ του λέω “δε μπορώ, έχω πρόβα”. Και μου λέει “πήγαινε στην πρόβα και όταν τελειώσεις, θα τα έχω ετοιμάσει όλα”. Πήραμε λοιπόν δύο από τα παιδιά μας, τα άλλα τρία ήταν σε κατασκήνωση, και ήταν οι μάρτυρες μας».