Μία έπαυλη στο Beverly Hills αγόρασαν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ύστερα από ένα χρόνο αναζήτησης. Το ζευγάρι που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των συχνών δημόσιων τσακωμών του φαίνεται πως αποφάσισε να ξεπεράσει τα εμπόδια. Η πολυτελής κατοικία που αγόρασαν από κοινού κόστισε περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.

Το συγκεκριμένο σπίτι, έκανε την εμφάνισή του στην αγορά το 2018 με τιμή πώλησης 135 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η τιμή μειώθηκε σχεδόν στο μισό, το 2023.

Οι ανέσεις που προσφέρει η έπαυλη της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Το κτήμα Wallingford, διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια, γκαράζ για 12 αυτοκίνητα, χώρο στάθμευσης για 80 άτομα, ενώ έχει ένα κλειστό αθλητικό συγκρότημα, ένα ρετιρέ ξενώνα, ένα δωμάτιο φύλαξης, γήπεδα μπάσκετ, ρινγκ, μπαρ, κομμωτήριο, home theater, μια κάβα κρασιών, ένα σαλόνι για ουίσκι, καθώς και μια σάουνα και αίθουσες μασάζ.

Jennifer Lopez

Πίσω από την κύρια κατοικία βρίσκεται μία πισίνα η οποία έχει θέα όλη την περιοχή. Ενώ ακόμη, στο ακίνητο, υπάρχουν δύο ιδιωτικές, περιφραγμένες είσοδοι.

Jennifer Lopez

Ο Brett Lawyer – ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Katy Perry και τη Madonna – εκπροσώπησε το ζευγάρι στην πώληση. Εν τω μεταξύ, ο πωλητής εκπροσωπήθηκε από το Ginger Glass of Compass.

Χθες Τετάρτη, 30/6, τα συνεργεία μετακόμισης εθεάθησαν στην νέα κατοικία του ζευγαριού. Υπήρχαν τουλάχιστον έξι οχήματα παρκαρισμένα έξω από την είσοδο και διάφορα χαλιά, λουλούδια και έπιπλα βρίσκονταν στον χώρο.

Η είσοδος της έπαυλης στο Beverly Hills

Jennifer Lopez

* Πηγή φωτογραφιών: Compass

** Κεντρική φωτογραφία: Getty Images