Τη μία μέρα αγκαλιά με τον Ben Affleck στο Instagram, την επομένη μαύρο φόντο και διαγραφή των αναρτήσεών της. Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η κίνηση αυτή της Jennifer Lopez να διαγράψει τα πάντα από το προφίλ της, με τους θαυμαστές της να ανοίγουν το κουτάκι των εικασιών για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Με μια πιο ψύχραιμη ματιά, και πριν ο νους στο κακό, τα υπόλοιπα social media της Λατίνας τραγουδίστριας λειτουργούν κανονικά, χωρίς να έχει διαγραφεί τίποτα. Επομένως, δεν μπορεί παρά να είναι στρατηγική κίνηση στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της άλμπουμ, του 9ου κατά σειρά.

Jennifer Lopez

Κι αν αυτό σας θυμίζει κάτι, έχετε δίκιο. Αντίστοιχη κίνηση είχε κάνει και η Beyonce, όταν ήταν να κυκλοφορήσει το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο, Renaissanc. Θέτουν με αυτόν τον τρόπο σε αγωνία τους θαυμαστές τους, προκειμένου να περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα δουλειά, επομένως μένει να δούμε αν θα πιάσει τόπο και για την JLo.

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: Έδειχνε σκληρό πορνό στους υπαλλήλους της Yeezy και πολύ προσωπικές φωτογραφίες της Kardashian