Πριν ένα χρόνο, η Κάρμεν ΙΗλέκτρα δημιούργησε λογαριασμό στο OnlyFans, κάνοντας τα δημοσιεύματα να μιλούν ξανά για εκείνη. Η ίδια είχε εξηγήσει πως πλέον βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα τον μήνα.

Μιλώντας στο Fox News Digital, η 51χρονη είχε αποκαλύψει ποιες φωτογραφίες είναι εκείνες που ζητούν περισσότερο οι συνδρομητές. Όπως είπε αρχικά στη συνέντευξη η Κάρμεν Ιλέκτρα: «Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αλλά το εξέτασα πραγματικά και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Λατρεύω να είμαι μέλος του OnlyFans, επειδή τραβάω όταν θέλω να τραβήξω. Έχω τον δημιουργικό έλεγχο να κάνω ό,τι θέλω να κάνω».

Και στη συνέχεια η Κάρμεν τόνισε πως έχει δεχτεί πολλά αιτήματα για να ανεβάσει φωτογραφίες με τα πόδια της. «Είναι αστείο για μένα, γιατί μου ζητούν περισσότερα να δουν τα πόδια μου και με κάνει να τρελαίνομαι. Οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν πόδια».

Η πρώην σταρ του Baywatch πήρε την απόφαση να φτιάξει προφίλ στο OnlyFans, μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της. Τώρα πια, θα δίνει απλόχερα σέξι φωτογραφίες και τα έσοδα θα φτάνουν κατευθείαν σε εκείνη.

Η Κάρμεν Ιλέκτρα αναφέρει στο προφίλ της στο OnlyFans πως περιλαμβάνει μαθήματα ομορφιάς, φωτογραφίες διακοπών, μαγιό και φωτογραφίες εσωρούχων, ενώ η ανάρτηση με την οποία εγκαινίασε την είσοδό της την πλατφόρμα, περιελάμβανε αποκλειστικό περιεχόμενο από το ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς, όπου και γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με φίλους.