Ένα συμβόλαιο 300.000 δολαρίων, αν το πρόσφεραν στον οποιονδήποτε, θα ήταν τρομερά ευτυχισμένος και θα μπορούσε να κάνει πολλά όνειρά του πραγματικότητα. Όταν όμως υπάρχει το Onlyfans που μπορεί να προσφέρει ως και 1 εκατομμύριο δολάρια, τότε τα 300.000 φαντάζουν με…στραγάλια. Οκ, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, αλλά αν τα 300.000 δολάρια βγαίνουν από το WWE, που όσο ψεύτικο κι αν είναι, έχει σωματικό πόνο, τότε το 1 εκατομμύριο που προέρχεται από φωτογραφίες και βίντεο, είναι απείρως καλύτερο.

Η Mandy Rose (Amanda Saccomano το κανονικό της όνομα) είναι μια από τις δημοφιλέστερες του WWE. Ήταν, για την ακρίβεια. Γιατί αποφάσισε ότι δεν την ικανοποιεί πια και μετά από 413 ημέρες που ήταν πρωταθλήτρια, η 33χρονη αποφάσισε να εισέλθει στον κόσμο του Onlyfans, με αποτέλεσμα η διοίκηση του WWE να την αποβάλλει.

«Είμαι σε ένα διαφορετικό μονοπάτι τώρα, είμαι σε μια μεταβατική φάση. Δεν είμαι πλέον στο WWE. Δε λέω πως δεν θα είμαι στην πάλη στο μέλλον, δεν γνωρίζω σίγουρα, αλλά τώρα παίρνω ένα διάλειμμα και εστιάζω στη σειρά για skincare που έχω βγάλει, στα άλλα μου brands, στο DaMandyz Donutz, βοηθάω το ντελικατέσεν του μπαμπά μου, έχω κάποια πλάνα που δουλεύω και θέλω με αυτά να κάνω κάποια πράγματα. Ο μπαμπάς μου είναι παλαιάς κοπής και θέλω να ξεφύγω λίγο. Έχω κάποιες ιδέες. Εργάζομαι για το exclusive fan site μου, το FanTime, όπου έχω τρομερή επικοινωνία με τους θαυμαστές μου. Είναι φανταστικό. Δεν έχω παράπονο, είναι υπέροχα», δήλωσε σε podcast η Mandy Rose.

Το προφίλ της Rose στο Onlyfans έχει πρόσβαση σε όλο το υλικό που αναρτά με 9.99 δολάρια το μήνα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εκτιμάται πως έχει έσοδα που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο!

Το παράδειγμα της Rose πάντως, δεν είναι μοναδικό. Αντιθέτως, όλο και περισσότερες divas του WWE διαβαίνουν τον Ρουβίκωνα. Άλλη πρόσφατη περίπτωση είναι η Lacey Evans. Η Evans δεν επέλεξε βέβαια το Onlyfans, αλλά το FanTime, επίσης στην τιμή των 9.99 δολαρίων.

Αρκετοί από τους θαυμαστές της την έψεξαν, αναφέροντας ότι έχει σύζυγο και παιδί. Η ίδια πάντως εξήγησε πως η επιλογή της έγινε γιατί μπορεί να έχει μεγαλύτερα έσοδα, τα οποία θέλει να διαθέσει στην κοινότητα της, να βοηθήσει τους εθισμένους σε ουσίες και τους ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες.