Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή ενός μοντέλου του OnlyFans, να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή, έξω από το κάστρο του Γουίνδσορ.

Σύμφωνα με την βρετανική «The Sun», η 33χρονη Isabelle Berry έκανε τους παρευρισκόμενους να… τρίβουν τα μάτια τους, όταν έφτασε έξω από τον ιστορικό πύργο, γδύθηκε, και ξεκίνησε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φίλου της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους, με αρκετούς να αρπάζουν τις φωτογραφικές τους μηχανές, προκειμένου να απαθανατίσουν το «παράξενο» θέαμα.

Η εμφάνιση της «καυτής» 33χρονης, έκανε, μάλιστα, αρκετούς να βγουν από τις παρακείμενες pub της περιοχής, προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα.

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι με αυτό που αντίκριζαν.

Αντιδράσεις των κατοίκων και παρέμβαση της αστυνομίας για να διακοπεί η σέξι φωτογράφιση

Μία κάτοικος, μιλώντας στη βρετανική tabloid εφημερίδα σχολίασε ότι «Αυτή είναι μια βασιλική πόλη. Δεν μπορούμε να έχουμε ανθρώπους να χαριεντίζονται μπροστά στο κάστρο», ενώ άλλος κάτοικος μιλώντας για το… κατόρθωμα της 33χρονης τόνισε ότι «στα μεσαιωνικά χρόνια θα την είχαν κλείσει μέσα στον πύργο για την συμπεριφορά της».

OnlyFans

Η φωτογράφιση της 33χρονης διεκόπη απότομα όταν αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο την ενημέρωσαν ότι «αν δεν καλυφθεί» θα προχωρήσουν στη σύλληψή της, κάνοντάς της παρατήρηση για άσεμνη εμφάνιση.

«Αγαπώ τη βασιλική οικογένεια και το κάστρο είναι πανέμορφο, αλλά δεν πιστεύω ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα ήταν ευχαριστημένος με ό,τι έκανα. Πιστεύω ότι αν ο ίδιος και η γυναίκα του με έβλεπαν θα σοκάρονταν», σημείωσε η ίδια, μεταξύ άλλων, μιλώντας στη «The Sun».