Με μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ο Κέβιν Χαρτ έκανε γνωστό στους θαυμαστές του πως μετά τον τραυματισμό του, πρέπει να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο. Ο 44χρονος διάσημος κωμικός τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να τρέξει ενάντια στον σούπερ σταρ του NFL, Στέβαν Ρίντλεϊ.

Ο Κέβιν Χαρτ έπαθε ρήξη στο κάτω μέρος της κοιλιάς και στους απαγωγούς, όπως ο ίδιος ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Αυτή είναι μια ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας γιατί ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να με δει έξω και δεν θέλω να ανησυχήσετε, αλλά βρίσκομαι σε αναπηρικό καροτσάκι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

Κέβιν Χαρτ

«Γιατί; Επειδή προσπάθησα να πηδήξω εκεί έξω και να κάνω κάποια νεανικά πράγματα».

Ο Κέβιν Χαρτ έτρεξε 36 μέτρα ενάντια του Στέβαν Ρίντλεϊ, μετά από στοίχημα. «Δεν μπορώ να περπατήσω. Πρέπει να καθίσω κάτω. Υπήρχε μια συζήτηση που βασιζόταν στο ποιος ήταν πιο γρήγορος και ο Στίβεν είπε ‘Κεβ δεν υπάρχει περίπτωση να με νικήσεις’ και εγώ είπα ‘Στοίχημα!’».

Στη λεζάντα ο Κέβιν Χαρτ έγραψε «44 και κάθομαι στον κ*λο μου!!!!! Πρέπει να είμαι ο πιο χαζός άνθρωπος του κόσμου!!!!! Τι στο διάολο κάνω;;;; Τα έκανα μαντάρα…. Τελείωσα».

Σημειώνεται πως ο Κέβιν Χαρτ, το 2019, είχε ένα σοβαρό τροχαίο στο Μαλιμπού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός βγήκε από τον δρόμο. Τότε ο κωμικός είχε δηλώσει αργότερα πως το τροχαίο άλλαξε τα πάντα για εκείνον. Τότε είχε πάθει κάταγμα σπονδυλικής στήλης σε τρία σημεία που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια αποκατάσταση.

*Φωτογραφίες: Instagram / Kevin Hart