Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες των Αρχών υποδεικνύουν πως κάτι δεν… κολλάει με τις καταγγελίες από την πλευρά της 12χρονης του Κολωνού. Από την περασμένη Τρίτη (4/4) το intronews.gr σας είχε προϊδεάσει για τα όσα συζητιούνταν μεταξύ έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Φαίνεται λοιπόν πως οι αμφιβολίες τους αρχίζουν να επαληθεύονται. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από διάφορες διαρροές γύρω από την υπόθεση.

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως όλα τα παραπάνω αφορούν μόνο στις πρόσφατες καταγγελίες από την οικογένεια της 12χρονης αλλά και από τους συνηγόρους της, όπως και τον συνήγορο της μητέρας της. Δεν έχουν την παραμικρή σχέση για τα όσα έχουν καταγραφεί σχετικά με τους βιασμούς και τη σεξουαλική εκμετάλλευση σε βάρος του κοριτσιού.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν προκύψει καταγγελίες που ήθελαν αγνώστους να σπάνε τη τζαμαρία του σπιτιού στο οποίο φιλοξενείται η 12χρονη στη δυτική Ελλάδα (η ακριβής τοποθεσία δεν αναφέρεται για ευνόητους λόγους), ενώ υπήρξε καταγγελία και για ύποπτη παρουσία ενός άνδρα πέριξ του παραπάνω σπιτιού.

Παράλληλα υπήρξε αναφορά για έναν άνδρα ο οποίος έκανε τη χαρακτηριστική χειρονομία της σιωπής στον αδελφό της 12χρονης. Στην κορυφή όμως των καταγγελιών βρίσκεται η προσπάθεια ενός άντρα (ο οποίος φέρεται να φορούσε ποδονάρια και full face) να εισβάλλει στο σπίτι όταν η νεαρή ήταν μόνη της. Μάλιστα εκείνος φέρεται να τραυμάτισε τη νεαρή στο χέρι με ένα μαχαίρι.

Σημειώνεται ακόμη πως η γιαγιά της 12χρονης μίλησε και για απόπειρα απαγωγής της μικρής όταν εκείνη πήγε να χαϊδέψει ένα γατάκι. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να μετέφεραν στην ηλικιωμένη γυναίκα συγγενείς της.

Οι διαρροές λοιπόν, έρχονται και υποδεικνύουν πως κάτι δεν… κολλάει με τις καταγγελίες. Συγκεκριμένα, η περιβόητη επίθεση με τον τραυματισμό στο χέρι για τη 12χρονη, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά.

Ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε μόνο ελαφρές εκδορές από μυτερό λεπτό αντικείμενο και όχι τραύματα που προέρχονται από μαχαίρι κατά την απώθηση του δράστη. Τα σημάδια φαίνεται ότι παραπέμπουν πιθανότατα σε χτυπήματα από καρφίτσα, ίσως και από διαβήτη.

Τώρα, όσον αφορά τον βανδαλισμό του σπιτιού με πέτρα και την καταστροφή μίας τζαμαρίας, οι Αρχές φέρονται να εντόπισαν την επίμαχη πέτρα. Αυτό που δεν εντόπισαν όμως ήταν κάποια σπασμένη τζαμαρία. Η πέτρα δε ζυγίζει 2,5 κιλά και οι έμπειροι αξιωματικοί… ξύνουν το κεφάλι τους για να καταλάβουν πως μπορεί αυτή να εκτοξεύτηκε, αφού το σπίτι φέρεται να είναι σε όροφο.

Ακολούθως υπάρχει η καταγγελία που αφορά τις ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα, ο οποίος μάλιστα προσήχθη. Όπως όμως έγινε γνωστό, ήταν υπεύθυνος φύλακας ξενοδοχείου ο οποίος έβγαινε ανά μία ώρα για να ελέγξει με φακό τον εξωτερικό χώρο.

Παράλληλα οι διαρροές αναφέρουν πως η παιδοψυχολόγος που συνομίλησε με τη 12χρονη στο πλαίσιο των ερευνών των τελευταίων περιστατικών, διατήρησε επιφυλάξεις απέναντι στα λεγόμενα της μικρής. Οι Αρχές εκτιμούν πως το κορίτσι ενδεχομένως να καθοδηγείται από τρίτα πρόσωπα.