Το νέο ειδύλλιο του Kanye West με την Julia Fox φαίνεται πως θα καταλήξει σε γάμο. Παρότι βγαίνουν μόλις έναν μήνα, ο 44χρονος ράπερ είναι πραγματικά εντυπωσιασμένος από τη νέα του κοπέλα. Φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στους φίλους του ότι θα της κάνει πρόταση γάμου. Αυτή η είδηση ​​έρχεται αφότου δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει τη σύζυγό του Kim Kardashian.

Το Closer Magazine αναφέρει ότι ο Ye έπεσε «με τα μούτρα» στη νέα του «μούσα». Η πηγή είπε: «Αισθάνεται ότι η Julia είναι το τέλειο ταίρι του και θέλει να διασφαλίσει το μέλλον τους μαζί της. Της έδωσε ακόμη και ένα δαχτυλίδι κατά παραγγελία στο Παρίσι, ως “δαχτυλίδι υπόσχεσης”. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Kanye West έχει επίσης υπαινιχθεί στη μητέρα της Kim, Kris Jenner, ότι θα παντρευτεί την Julia κάποια μέρα.

Όσο για την Kim, η εν διαστάσει σύζυγος του ράπερ «τρελαίνεται» στη σκέψη ότι η Julia θα γίνει θετή μητέρα των παιδιών της. Η ίδια έχει προχωρήσει εδώ και καιρό στη ζωή της και πλέον είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson.

H Julia Fox, μάλιστα, είχε σχέση με έναν ορκισμένο «αντίπαλο» του West στη ραπ σκηνή, τον Drake. Σύμφωνα με την Page Six, η σχέση τους ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020 μετά από ένα μήνυμα που αποφάσισε να της στείλει ο ράπερ. Αφορμή στάθηκε η ταινία «Uncut Gems», όπου έπαιζε η ηθοποιός. Ο Drake έτσι της έστειλε για να εκφράσει τον θαυμασμό του.