Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας» έκαναν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το άρθρο αναφέρει ότι επέλεξαν να παντρευτούν στο Φανάρι και πιο συγκεκριμένα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Αργύρης Πανταζάρας Οικουμενικό Πατριαρχείο

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Γάμος σε στενό κύκλο

Το γεγονός γνώριζαν ελάχιστοι και κυρίως άτομα από το στενό περιβάλλον των Αργύρη Οανταζάρα και Σίσσυς Τουμάση. Οι ίδιες πληροφορίες μεταφέρουν ότι «ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή, με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Αργύρης Πανταζάρας Κωνσταντινούπολη

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για το νιόπαντρο σύμφωνα με το δημοσίευμα ζευγάρι, τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση, μαζί με τους καλεσμένους του, καθώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής».

Κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε σχετική δήλωση για να επιβεβαιώσει τον γάμο τους.

Παρόλα αυτά, έχουν κάνει και οι δύο αναρτήσεις από την παραμονή τους στην Κωνσταντινούπολη.

Μέσω Instagram, δημοσίευσαν stories από συναντήσεις με φίλους και βόλτες που έκαναν στην Πόλη.

Αργύρης Πανταζάρας Τζαμί

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Η σχέση τους

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους με τον ερχομό του 2023. Η ηθοποιός ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον αγαπημένο της.

Αργύρης Πανταζάρας αγορά Κωνσταντινούπολη

Συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη παράσταση «This is not Romeo & Juliet», ένα θεατρικό κολάζ κειμένων με αφορμή τους μοιραίους εραστές του Σαίξπηρ.

Αργύρης Πανταζάρας Σίσσυ Τουμάση φιλί

Το έργο εμπνεύστηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου την εποχή που ακόμα ήταν ζευγάρι.

Τις πρώτες σεζόν του έργου τους δύο ήρωες υποδύθηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου, η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από την Σίσσυ Τουμάση.

Το ζευγάρι κρατά αρκετά χαμηλό προφίλ στη σχέση του και οι δημόσιες αναφορές του ενός στον άλλο, είναι σπάνιες.

Όταν ταξίδεψαν τον περασμένο χειμώνα στη Βενετία στη βόρεια Ιταλία όπου επισκέφτηκαν τη Βερόνα, την πόλη όπου γεννήθηκε ο μύθος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και βέβαια τη Βενετία, έκαναν σπάνια κοινή ανάρτηση.