Ήταν να μη γίνει η αρχή, το καταλαβαίνετε έτσι; Από τη στιγμή που η Kim Kardashian έκανε επίσημη στα social media τη σχέση της με τον Pete Davidson, αυτή που όλοι ήξεραν και απλά περίμεναν την επιβεβαίωση δηλαδή, δεν έχει σταματήσει να επιδεικνύει τον έρωτά της. Αμφότεροι για την ακρίβεια.

Λίγες μέρες αφότου η Kim αποκάλυψε στην εκπομπή The Ellen Show πως ο σύντροφός της έχει περισσότερα από τρία τατουάζ αφιερωμένα σε εκείνη, το ένα μάλιστα με το όνομά της, ήρθε η ώρα να μοιραστεί με τους θαυμαστές της και τη φωτογραφία. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχει μερικά τατουάζ. Χαριτωμένα. Νομίζω ότι το αγαπημένο μου, είναι αυτό στην κλείδα του, που λέει «Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος. Και αυτό είναι πραγματικά χαριτωμένο» και πρόσθεσε: «Το ένα που γράφει Kim δεν είναι τατουάζ. Είναι στην πραγματικότητα ένα «μαρκάρισμα». Ήθελε να κάνει κάτι που ήταν πραγματικά διαφορετικό».

Στην φωτογραφία λοιπόν που ανέβασε, φαίνεται το τατουάζ στην κλείδα Πέρυσι πέρασε τις σχετικές εξετάσεις, που απαιτούνται για τους δικηγόρους της Καλιφόρνια, που επιλέγουν να μάθουν μέσω μαθητείας και όχι νομικής σχολής. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει πως θα ήθελε στο μέλλον να αποκτήσει τη δική της επιτυχημένη δικηγορική εταιρεία.

Kardashian

Παρά το δράμα που επικρατεί με τον Kanye West, ο οποίος παραδόξως τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει ηρεμήσει, η έξι μηνών σχέση της Kim και του Pete έχει περάσει σε άλλο στάδιο.

Το χρονικό διάστημα είναι μικρόν, αλλά φαίνεται πως οι δυο τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ωστόσο, θα περίμενε κανείς μετά το στραπάτσο που βίωσε με τον ράπερ, η Kim να είναι λίγο πιο επιφυλακτική σε όσα δημοσιοποιεί με τον νέο της σύντροφο. Ίσως να περίμενε ένα διάστημα να δοκιμαστεί η σχέση της και μετά να μοιραστεί στα social ό,τι θέλει. Όπως και να ‘χει, βρίσκεται όντως στην καλύτερη φάση της ζωής και φαίνεται.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Maluma: Ο Κολομβιανός σταρ αποκαλύπτει γιατί είναι single – «Δεν ξέρω αν θέλω να παντρευτώ»

 

Με πληροφορίες από Page Six