Με προσπάθεια για ατενσιοχοριλίκι μοιάζει αυτό που αποφάσισε να κάνει χθες η Madonna σε ανάρτηση της στο Instagram, όπου εμμέσως πλην σαφώς, ζητούσε από τις σύγχρονες βασίλισσες της ποπ κουλτούρας να υποκλιθούν και να της αφιερώσουν όλα όσα έχουν πετύχει.

Θα μπορούσε να ζητήσει κάλλιστα να της φτιάξουν έναν ναό και εκεί να καταθέτουν τις προσφορές τους κάθε χρόνο, όπως συνέβαινε στην αρχαιότητα για τις θεές.

Σε μια περίοδο που η ίδια απασχολεί ελάχιστα και που μουσικά δύσκολα θα ξαναβρεί αυτό που κάποτε είχε, αποφάσισε να τα βάλει επί της ουσίας με την Cardi B, την Miley Cyrus και την Kim Kardashian, οι οποίες στη σύγχρονη βιομηχανία μπορούν να εκφράζουν άνετα την σεξουαλικότητα τους, ακόμα και με πολύ extreme τρόπους, κάτι που όμως το οφείλουν στην ίδια. «Εγώ άνοιξα το μονοπάτι», θα μπορούσε να λέει ξεκάθαρα.

«Πριν 30 χρόνια κυκλοφόρησα το βιβλίο S.E.X. μαζί με φωτογραφίες μου γυμνές, αλλά και φωτογραφίες ανδρών που φιλάνε άντρες, γυναικών που φιλάνε γυναίκες και με μένα που φιλάω τους πάντες. Επιπλέον, έγραψα τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις και μοιράστηκα την άποψη μου για την σεξουαλικότητα με έναν ειρωνικό τρόπο.

Πέρασα τα επόμενα χρόνια δίνοντας συνεντεύξεις σε κλειστόμυαλους ανθρώπους που προσπαθούσαν να με ξεφτιλίσουν γιατί ενίσχυα την εικόνα μου ως γυναίκα. Με αποκάλεσαν πόρνη, μάγισσα, αιρετική, διάβολο. Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το WAP της. Η Kim Kardashian μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τα γυμνά της οπίσθια και η Miley Cyrus μπορεί να έρθει σαν μπάλα κατεδάφισης.

Παρακαλώ bitches».

Madonna

Μετά απ΄αυτό το στόρι, η Kim και η Miley δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά η Cardi B σήκωσε το γάντι και έδειξε εμφανώς ενοχλημένη με την Madonna. «Ειλικρινά, έχω αποτίνει φόρο τιμής σε αυτή τη γυναίκα τόσες φορές καθώς μεγάλωσα ακούγοντάς την…Μπορεί να πει αυτό που θέλει χωρίς να βάζει emoji με κλόουν και με τη γλώσσα έξω. Αυτά τα πρότυπα πραγματικά μας απογοητεύουν από τη στιγμή που μπαίνουμε κι εμείς μέσα στη βιομηχανία, γι΄αυτό είμαι τόσο κλειστός άνθρωπος», έγραψε.

Madonna

Λίγο αργότερα, η Madonna έκανε μια σειρά με νέα στόρι όπου χορεύει και βάζει καρδούλες αγάπης και στις τρεις γυναίκες που ανέφερε, όμως έχει ως τελευταίο στόρι μια νέα φωτογραφία της, όπου μοιάζει να λέει ειρωνικά για τα «δάκρυα ενός κλόουν».

Madonna

Καλώς ή κακώς, οι εποχές αλλάζουν, προχωράνε και, συμβαίνει με όλους μας, μας αφήνουν πίσω τους. Κι όσους αγώνες κι αν κάναμε, θα έρθει η στιγμή που θα ξεχαστούν ή θα είναι θολές αναμνήσεις. Και κανείς δεν μπορεί να μας χρωστάει υποχρεωτικά και ισόβια. Πήρε από εμάς πράγματα, αλλά μετά έβαλε το δικό του λιθαράκι. Άρα, η Madonna θα πρέπει να καταλάβει ότι ποτέ κανένας θρόνος δεν ανήκει εσαεί σε κάποιον και πως η ευγνωμοσύνη αρκεί μια φορά να ειπωθεί. Κι άπαξ και ειπωθεί δεν αναιρείται. Άρα δεν υπάρχει και λόγος η Cardi B και οι άλλες να προσκυνούν κάθε λίγο και λιγάκι στον δικό της αγώνα, ούτε να νιώθουν πως κάτι δεν τους ανήκει εξ ολοκλήρου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Το μαζικό cancel του Kanye West: Όλοι οι διάσημοι εναντίον του – Τα αντισημιτικά σχόλια και η οργή της Kim Kardashian

Katy Perry – «Έπεσε» το μάτι της σε συναυλία: Σοβαρό πρόβλημα υγείας ή απλά κόλλησαν οι ψεύτικες βλεφαρίδες της;

Στο Ναύπλιο η Nicole Scherzinger – Ποιος «άνεμος» έφερε για τρίτη φορά στην χώρα μας την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls;