Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούν κάποιες φήμες για τη Σοφία Μπους, που μάλλον είναι αληθινές. Ως γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Η Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «One Tree Hill», ως Μπρουκ, πήρε προσφάτως διαζύγιο από τον Γκραντ Χιούζ, ένας γάμος που κράτησε 13 μήνες.

Οι δυο τους ήταν φίλοι για 10 χρόνια, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήρθαν πολύ κοντά, μετά και τον κερδοσκοπικό τους οργανισμό, τον οποίο και εξακολουθούν να διευθύνουν. 

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα θέλουν την Σοφία Μπους να έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα σχέση, με την ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως και η Χάρις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, από τον Άλι Κρίγκερ, την ίδια χρονική περίοδο που το έκανε και η ηθοποιός. 

Οι φήμες βέβαια πυροδοτήθηκαν όταν η ποδοσφαιρίστρια Σελένια Ιατσέλι ανέβασε φωτογραφίες στα social media με τη Σοφία Μπους και την Άσλιν Χάρις μαζί. Επιπλέον, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, τον Σεπτέμβριο η ηθοποιός φέρεται να βγήκε διπλό ραντεβού, μαζί με την Χάρις και ένα ζευγάρι.

Πηγή στο Page Six ανέφερε πως προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, η 37χρονη σταρ του ποδοσφαίρου «μπήκε κρυφά στο θέατρο φορώντας μια μάσκα για να βρει την Σοφία»

*Κεντρική φωτογραφία: Shutterstock