Ο Jonathan Majors υπέβαλε τη δική του καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία κατά του φερόμενου θύματος στην υπόθεση επίθεσης και παρενόχλησης στη Νέα Υόρκη.

Το Insider ανέφερε ότι ο 33χρονος ηθοποιός του Creed III συναντήθηκε με τις αρχές επιβολής του νόμου την περασμένη Τετάρτη μετά την εμφάνισή του στις 20 Ιουνίου στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν και υπέβαλε αναφορά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε έναν περίβολο στη συνοικία Chinatown.

Όσα καταγγέλει ο Majors

Στην καταγγελία, ο Majors ισχυρίστηκε ότι η «μεθυσμένη και υστερική» γυναίκα του προκάλεσε πόνο και αιμορραγία μετά την φερόμενη επίθεση, σύμφωνα με το Insider, το οποίο έλαβε ένα αντίγραφο της αναφοράς και μια ένορκη κατάθεση.

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης στην αναφορά ότι η γυναίκα του είχε επιτεθεί σε προηγούμενα χρονικά διάστήματα, αν και είπε ότι δεν είχε υποβάλει αναφορές στο παρελθόν.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν απέρριψε το αίτημα του People για σχόλιο, ενώ το NYPD επιβεβαίωσε ότι η έρευνά του για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το Insider, η αστυνομία έλεγξε το «ναι» στο έντυπο αναφοράς περιστατικού όταν ζήτησε από τον γνωστό ηθοποιό να απαντήσει «ναι ή “όχι» στις ακόλουθες ερωτήσεις: «Είναι η ύποπτη ικανή να σκοτώσει εσάς ή τα παιδιά;» «Σε ζηλεύει βίαια και διαρκώς η ύποπτη;» και «Η σωματική βία έχει αυξηθεί σε συχνότητα ή σοβαρότητα τους τελευταίους 6 μήνες;»

Ο Majors παραμένει κατηγορούμενος για την ποινική υπόθεση εναντίον του στη Νέα Υόρκη. Κατά την εμφάνισή του στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη, ο δικαστής Rachel S. Pauley όρισε ημερομηνία δίκης στις 3 Αυγούστου και τον διέταξε να συνεχίσει να τηρεί την πλήρη εντολή προστασίας του δικαστηρίου για το φερόμενο θύμα στην υπόθεση.

Η επίθεση του Majors

Όλα ξεκίνησαν στις 25 Μαρτίου, όταν ο Majors συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας μετά από διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με δήλωση της στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με «μικρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό».

«Από προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας 33χρονος άνδρας ενεπλάκη σε ενδοοικογενειακή διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα», ανακοίνωσε η αστυνομία. «Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση τον 33χρονο χωρίς να προκληθεί επεισόδιο. Το θύμα έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής σε σταθερή κατάσταση».

Η δήλωση της αστυνομίας απαριθμούσε πολλές πιθανές κατηγορίες: «στραγγαλισμός», «επίθεση» και «παρενόχληση».

Ο Majors κατηγόρησε επίσης την εν λόγω γυναίκα ότι έκλεψε το iPhone του και ξόδεψε περίπου 6.000 – 7.000 δολάρια στην πιστωτική του κάρτα μετά το περιστατικό, σύμφωνα με το Insider.

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες από αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς, προσφέραμε στον Εισαγγελέα της Περιφέρειας στοιχεία για την αθωότητα του κ. Majors. Την περασμένη εβδομάδα, παραδώσαμε πρόσθετα πειστικά στοιχεία στον εισαγγελέα», δήλωσε η δικηγόρος Priya Chaudhry σε δήλωσή της.

«Έπειτα από αυτό, ζητήσαμε από τον Εισαγγελέα να απορρίψει αμέσως όλες τις κατηγορίες εναντίον του κ. Majors. Ελπίζουμε ότι ο Εισαγγελέας εξετάζει αυτά τα υλικά καλή τη πίστη και θα κάνει το σωστό σύντομα, για να επιταχύνει την υπόθεσή μας, Ζήτησα μια ημερομηνία δοκιμής το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 3 Αυγούστου για τη δίκη του.

Με πληροφορίες από το People