Η Μάργκοτ Ρόμπι, πρωταγωνίστρια της ταινίας Barbie, αποκάλυψε πως κάποτε είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό της για να εκδικηθεί την babysitter της.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, σε συνέντευξή της στο BBC -πριν από την κήρυξη της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ- σημείωσε πως έριξε κέτσαπ σε όλο της το σώμα και σωριάστηκε στο πάτωμα της κουζίνας, δίπλα σε ένα μαχαίρι.

Είχε τσακωθεί με τη νέα babysitter και ήθελε να της κάνει τη ζωή της δύσκολη.

Έμεινε στο ίδιο σημείο για 45 λεπτά, μέχρι να την ανακαλύψει, αλλά άξιζε, όπως είπε, γιατί την είδε να τρέχει έντρομη έξω απ’ το σπίτι.

«Είχαμε νέα babysitter. Και ήθελα να επιστρέψει η παλιά, η οποία ήταν 16 χρόνων και την έβρισκα πολύ cool. Και όταν προσλάβαμε μία πολύ μεγαλύτερη κυρία, δεν ήμουν χαρούμενη».

Όταν της ζήτησε να πάει να κάνει μπάνιο και επέμενε, τότε η Μάργκοτ Ρόμπι αποφάσισε να ήρθε η ώρα για εκδίκηση.

«Πήρα ένα μεγάλο μαχαίρι στην κουζίνα και την κέτσαπ, ξάπλωσα γυμνή στα πλακάκια, κάλυψα τον εαυτό μου με κέτσαπ και έβαλα το μαχαίρι» είπε.

«Σκηνοθέτησες τον ίδιο σου τον θάνατο;» ρώτησε ο συμπρωταγωνιστής της, Ράιαν Γκόσλινγκ, με τον οποίο έδιναν μαζί τη συνέντευξη, με την Ρόμπι να παραδέχεται πως έκανε ακριβώς αυτό.

Η ηθοποιός του «Wolf Of Wall Street» θυμήθηκε και άλλη μία φορά που είχε τρομάξει κόσμο -μάλιστα σε αυτή την περίπτωση είχε κληθεί μέχρι και ασθενοφόρο.

«Υποθέτω πως ήμουν λίγο δραματικό παιδί» είπε.

Με πληροφορίες από Daily Mail