Η Μάργκοτ Ρόμπι ουδέποτε υπήρξε η celebrity που κυνηγούσε μανιασμένα τα χρήματα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ζούσε σε κοινόβιο με φίλους της ακόμα και όταν είχε ήδη γίνει γνωστή. Να όμως που η ταινία Barbie της φέρνει έσοδα από εκεί που δεν το περιμένει.

Γιατί μπορεί η τεράστια επιτυχία της ταινίας να της αποφέρει πάρα πολλά έσοδα, μια και εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει και μερίδιο στα κέρδη ως μία εκ των παραγωγών, αλλά έρχονται χρήματα και από «άκυρες» προσφορές που της γίνονται.

Για να γίνουμε πιο ακριβείς, μια εκ των υπευθύνων ιστοσελίδας που ονομάζεται Fun with Feet, έστειλε επιστολή στην ηθοποιό, κάνοντάς της πρόταση για φωτογραφίες με τις πατούσες της.

Αγαπητή Μάργκοτ, με λένε Λιζ και βγάζω χιλιάδες δολάρια πουλώντας φωτογραφίες ποδιών στο Fun With Feet. Eπίσης, σου μοιάζω πολύ. Η Barbie είναι όλες οι γυναίκες, αλλά εμείς είμαστε και πραγματικές Barbie, στερεοτυπικά εννοώ», ξεκινά η επιστολή.

«Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε για περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη Barbie, καθώς θα μας προσφέρει εκατομμύρια. Επιπλέον, το Fun With Feet προσφέρεται να σας δώσει ένα μπόνους 500.000 δολαρίων για αρχή. Αν συμφωνείτε, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και την ομοιότητά μας, αλλά και την εμμονή του κόσμου με όλα τα προϊόντα Barbie, χάρη στα πόδια μας».

Μισό εκατομμύριο για τα πόδια σου δεν το λες και κακή προσφορά…