Η Μέγκαν Φοξ δεν έμεινε με «σταυρωμένα τα χέρια», αλλά φρόντισε να απαντήσει κατάλληλα στον πρώην υποψήφιο του Κογκρέσου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η δημοφιλής ηθοποιός «ανάγκασε τα τρία της παιδιά να φορέσουν κοριτσίστικα ρούχα».

«Τα βάλατε με τη λάθος μάγισσα», έγραψε μεταξύ άλλων στην οργισμένη της ανάρτηση στο Instagram, όταν ο πολιτευτής συνέκρινε την ανατροφή των παιδιών της με «κακοποίηση».

Ο Ρόμπι Στάρμπακ ήταν υποψήφιος στην πέμπτη περιφέρεια του Κογκρέσου στο Τενεσί το 2022 και περνάει τον χρόνο του δημοσιεύοντας τακτικά επιθέσεις κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας μέσω Twitter. Ο ίδιος έχει εξαπολύσει ομοφοβικές επιθέσεις για μια σειρά θεμάτων από την υγειονομική περίθαλψη των διεμφυλικών μέχρι την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Peppa Pig που γιόρταζε το Pride.

Σε μια ανάρτηση την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ο Ρόμπι Σταρμπακ έγραψε: «Αυτοί είναι οι γιοι της Μέγκαν Φοξ. Ζούσαμε στην ίδια περιφραγμένη κοινότητα και τα παιδιά μας έπαιζαν στο πάρκο. Είδα δύο από αυτά να παθαίνουν νευρικό κλονισμό λέγοντας ότι αναγκάστηκαν από τη μαμά τους να φορέσουν κοριτσίστικα ρούχα, ενώ η νταντά τους προσπαθούσε να τους παρηγορήσει. Είναι καθαρή παιδική κακοποίηση. Προσευχηθείτε γι’ αυτά».

Η Μέγκαν Φοξ απάντησε στους ισχυρισμούς του Στάρμπακ μέσω Instagram. «Γεια σου Ρόμπι Στάρμπακ, πραγματικά δεν θέλω να σου δώσω προσοχή, επειδή προφανώς είσαι κυνηγός της δημοσιότητας, αλλά άσε με να σου διδάξω κάτι. Ανεξάρτητα από το πόσο απελπισμένος μπορεί να γίνεις ανά πάσα στιγμή για να αποκτήσεις πλούτο, δύναμη, επιτυχία ή φήμη ποτέ μην χρησιμοποιείς τα παιδιά ως μοχλό πίεσης ή κοινωνική ισοτιμία. Ειδικά με κακόβουλη και λανθασμένη πρόφαση».

Η Μέγκαν Φοξ έχει τρία παιδιά, τον Νόα, 10 ετών, τον Μπόντι, 9 ετών, και τον Τζέρνεϊ, 6 ετών με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Μπράϊαν Όστιν Γκριν.

Η διάσημη ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Το να εκμεταλλεύεσαι την ταυτότητα φύλου του παιδιού μου για να κερδίσεις την προσοχή στην πολιτική σου εκστρατεία, σε τοποθετεί στη λάθος πλευρά του σύμπαντος. Έχω καεί στην πυρά από ανασφαλείς ναρκισσιστές, ανίκανους ανθρωπάκους σαν εσένα πολλές φορές και παρόλα αυτά είμαι ακόμα εδώ. Τα έβαλες με τη λάθος μάγισσα».

Στήριξη από τους θαυμαστές της

Οι θαυμαστές της Μέγκαν Φοξ έσπευσαν να την υποστηρίξουν, με έναν από αυτούς να γράφει: «Αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν όπως θέλουν. Αν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε την αυτοέκφραση των παιδιών σας, σκεφτείτε να μην κάνετε παιδιά. Πάρα πολλά παιδιά πεινάνε, αντιμετωπίζουν βία με όπλα, στερούνται στέγης και εσείς είστε θυμωμένοι που τα παιδιά κάποιου φοράνε ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται για παλιές καλές παραδοσιακές αξίες. Τι γίνεται με την παλιά καλή παράδοση του να κοιτάς τη δουλειά σου;»

Ένας άλλος σχολίασε απλά: «Πες του τα βασίλλισσα»

Μπράϊαν Όστιν Γκριν: Ψευδής ιστορία

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών, Μπράϊαν Όστιν Γκριν έχει επίσης πάρει θέση, λέγοντας στο TMZ ότι η ιστορία είναι ψευδής και κατασκευασμένη από κάποιον «με εγωιστικά κίνητρα’.

«Είναι μια εντελώς ψεύτικη ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν πραγματικά να επαληθεύσουν αν μια τέτοια ιστορία είναι αληθινή ή όχι και μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν είναι. Αυτό το άτομο, που προσπαθεί να ισχυριστεί ότι αυτό είναι αλήθεια, είναι ένα τέλειο παράδειγμα κάποιου με εγωιστικά κίνητρα, που δεν νοιάζεται να επηρεάσει αρνητικά μια σχέση γονέα-παιδιού».