Τα τελευταία καλοκαίρια έχει παίξει αρκετά ο εξής τίτλος: «Στην Ελλάδα η Μόνικα Μπελούτσι, ποιο μέρος επισκέφθηκε». Η Ιταλίδα ηθοποιός και, πιθανότατα, η πιο σαγηνευτική ηθοποιός που έβγαλε τούτη η ήπειρος (την κοντράρει κάπως η Μαριόν Κοτιγιάρ), έχει δείξει εμπράκτως την επιθυμία της τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στην Ελλάδα και φαίνεται πως έχει αγαπήσει τόσο τα μέρη που έχει βρεθεί, ώστε θέλει να κάνει την χώρα δεύτερο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μόνικα Μπελούτσι βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην Πάρο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, που έκανε πρεμιέρα για φέτος το πρωί της Δευτέρας, διέμενε σε σπίτι γνωστής Ελληνίδας αστρολόγου, με την οποία είναι φίλες.

Μέσα από αυτή τη φιλία αναπτύχθηκε και η επιθυμία της να σταθεροποιήσει τις επισκέψεις της στο νησί των Κυκλάδων. Έτσι, αγόρασε ένα πολυτελές υπόσκαφο σπίτι στο νησί, με την τιμή του να αγγίζει σίγουρα τα 7 ψηφία, αλλά να μην προσδιορίζεται ακριβώς το ποσό, αφού υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας στο συμβόλαιο με τον αρχιτέκτονα.

Πρόκειται πάντως για ένα σπίτι νέας «τεχνολογίας», αφού τα υπόσκαφα είναι η τάση των τελευταίων 4-5 ετών και στην Πάρο έχουν χτιστεί αρκετά τέτοια από συγκεκριμένο αρχιτέκτονα.

Στο φινάλε της περασμένης σεζόν, η Μόνικα Μπελούτσι είχε μιλήσει στον Γιώργο Σατσίδη για το Happy Day, όπου είχε εκφράσει την αγάπη της για την Ελλάδα και την Πάρο.

Ας ελπίσουμε η Μόνικα Μπελούτσι να έρθει ένα καλοκαίρι με τον σύντροφό της, τον Τιμ Μπάρτον, και να του αρέσει το μέρος ώστε να γυρίσει καμιά ταινία του εδώ, παρόλο που είμαστε πολύ φωτεινό μέρος για τα gothic γούστα του.

Το βέβαιο πάντως είναι πως η παρουσία της Μπελούτσι θα ανεβάσει κι άλλο την αξία του νησιού και θα το κάνει πιο απλησίαστο κι από την φετινή του εκδοχή σε επίπεδο τιμών.