Θα έλεγε κανείς πως μετά την κατακραυγή, ο Kanye West θα κρατούσε τα πιστεύω του μακριά από τη δημοσιότητα, όμως όχι. Ο ράπερ βρήκε ξανά την αφορμή να προχωρήσει σε νέα αντισημιτικά σχόλια, καλεσμένος στον ιστότοπο InfoWars του συνωμοσιολόγου Alex Jones.

Ο Kanye West ήταν καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής με μάσκα, κατακρίνοντας πολλά θέματα από τα οποία παίχτηκαν. Μεταξύ άλλων όμως, επαίνεσε τον Χίτλερ και υποστήριξε πως το ναζιστικό καθεστώς ήταν καλό για όλο τον κόσμο.

Αυτό συνέβη όταν η εκπομπή θα προχωρούσε σε διάλειμμα, με τον West να δηλώνει πως «μου αρέσει ο Χίτλερ», ενώ όταν επέστρεψε ξανα η εκπομπή, ο ράπερ εξήγησε πως «πρέπει να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί όλη την ώρα» και πως «κάθε άνθρωπος έχει να συνεισφέρει κάτι πολύτιμο, ειδικά ο Χίτλερ».

Ο Jones προσπάθησε να αποκρούσει τα κολακευτικά σχόλια του Kanye για τον Χίτλερ και τους Ναζί, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. «Δεν μου αρέσει η λέξη ‘κακό’ δίπλα στους Ναζί. Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί. Έκαναν και καλά πράγματα», και πρόσθεσε πως «πρέπει να σταματήσουμε να διώχνουμε τους Ναζί όλη την ώρα».

Διαβάστε ακόμη: Bruce Lee: Έρχεται νέα ταινία για τη ζωή του κι αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί