Απογοητευμένος δηλώνει ο rapper και ηθοποιός Νίκος «NiVo» Βουρλιώτης με το χτεσινοβραδινό περιστατικό άγριου ξύλου στα Mad Awards 2022, όπου Snik. Light και Trannos πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί η διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής των Goin’ Through αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι ένιωσε τιμή που του ζήτησαν να παρουσιάσει το βραβείο για το καλύτερο Hip-Hop τραγούδι, ένα είδος που ο ίδιος πρεσβεύει για πάνω από 2 δεκαετίες. Είχε σχεδιάσει να μιλήσει για πρωτοπόρους του ελληνικού hip-hop όπως τους FFC, τους TXC, τα Ημισκούμπρια και Razastarr βαθιά συγκινημένος που το συγκεκριμένο είδος είναι πρώτο σήμερα στην Ελλάδα σε streams και δημοτικότητα.

Ωστόσο, η χαρά του «μετατράπηκε σε ντροπή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μετά τις σκηνές άπειρου κάλους που έλαβαν χώρα ενώ ερμήνευε η Έλενα Παπαρίζου, ανάμεσα στους trappers.

«Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!!

Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή».

»Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά» συνεχίζει.

Τέλος, προχωρά σε μία προτροπή προς τους συναδέλφους του στο είδος:

«Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή:

Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!!» καταλήγει ο Νίκος Βουρλιώτης.

Δείτε παρακάτω όλη την σχετική δημοσίευσή του:

Νίκος Βουρλιώτης

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Mad Awards 2022: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik – «Διαιτητής» ο Trannos, έπεσε κάτω η Παπαρίζου

Drake: Το νέο του άλμπουμ «Honestly, Nevermind» κάνει την trap να μοιάζει ξεπερασμένη

Trannos: «Τεμπέλης» δηλώνει ο τράπερ – «Δεν ήθελα να δουλέψω, η μουσική με ηρέμησε»