Σε «ρινγκ» μετατράπηκε η σκηνή των Mad Awards 2022 καθώς την ώρα που ερμήνευε η Έλενα Παπαρίζου, ξέσπασε άγριο ξύλο μεταξύ των trappers Light και Snik. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν «beef» εδώ και μήνες και απειλούν σε κάθε τους ευκαιρία ο ένας τον άλλον ότι θα λύσουν τις διαφορές τους με μπουνιές.

Σκηνές ντροπής στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Στο ένα «γήπεδο» ήταν ο Snik και στο άλλο ο Light και ο Trannos, o οποίος ενώ στην αρχή προσπαθούσε να χωρίσει τους δύο άντρες, έριξε και εκείνος μερικές στον Snik.

Παράλληλα, πετάχτηκαν καρέκλες ενώ η Έλενα Παπαρίζου έπεσε κάτω, χωρίς όμως να βρίσκεται σε κίνδυνο η σωματική της ακεραιότητα. Λίγο πριν το συμβάν παίρνει το μικρόφωνο και λέει «Παιδιά, όχι βία, εδώ είναι γιορτή» ενώ παρακολουθεί το σκηνικό από την σκηνή, με τον Light λίγα μέτρα δίπλα της.

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν πολλά πράγματα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομακρύνουν τους δύο άντρες, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν από το χώρο.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο φαίνεται ο Light να ρίχνει μία σφαλιάρα στο κεφάλι του Snik από την σκηνή, πριν ξεκινήσει η «μάχη». Στην μέση μπήκαν και οι φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι της ασφάλειας του κάθε ράπερ, που τα έκαναν όλα «γυαλιά – καρφιά».

Το event διακόπηκε για 15 λεπτά, χωρίς τραυματίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε έξαλλη κατάσταση έκανε έκκληση στους δύο άντρες να δώσουν τέλος στο περιστατικό.

Αφού συνεχίστηκε η ροή του προγράμματος, ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε.

Τέλος, συγγνώμη ζήτησε και ο ίδιος ο Light: «Έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθονται να αμύνομαι. Χίλια συγνώμη σε όποιον το είδε, δεν ήμαστε τέτοιοι άνθρωποι» ανέφερε ο γνωστός τράπερ.

https://youtu.be/whFBhMmuZ_A

https://youtu.be/2Uv-3Lk-ARg

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Snik: Στίχοι από τα τραγούδια του που χρησιμοποίησε για να γλιτώσει την κλήση της τροχαίας | intronews.gr

Snik: Ακύρωσε συναυλία του επειδή δεν είχε… αεροπορικά εισιτήρια Α’ θέσης | intronews.gr

Light: Πόσο σχετίζεται η τραπ τελικά με την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας – «Δεν είναι μια ευθύνη που με βαραίνει σαν καλλιτέχνη» | intronews.gr