Στο διαζύγιό του με τη Δέσποινα Βανδή και το πώς διαχειρίστηκαν την κατάσταση με τα παιδιά τους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης σε μια σπάνια συνέντευξή του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο oneman.gr. για την περίοδο προσαρμογής μετά το διαζύγιο από τη γνωστή τραγουδίστρια, το πώς χειρίστηκαν το θέμα τα ΜΜΕ, αλλά και τη σχέση του με τα παιδιά του στο σήμερα.

Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ένα διαζύγιο για τα παιδιά είναι σοκ»

Μιλώντας για το διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαΐδης παραδέχτηκε: «Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή, ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή».

«Τώρα κάνω πράγματα για να είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πλέον. Πολλές φορές η λέξη “διαζύγιο” έχει αρνητική χροιά. Δεν ακούγεται ωραία. Αλλά καμιά φορά γίνεται για καλό.

Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν ή να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου και προκειμένου δύο άνθρωποι να μην περνάνε καλά, καλύτερα να χωρίσουν για να είναι καλύτερα», πρόσθεσε για το ίδιο θέμα.

Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση»

«Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ. Λίγα πράγματα πέφτουν στην αντίληψή μου, διότι δεν βλέπω τηλεόραση. Αφοσιώθηκα στον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει πάντως (να ασχολούνται). Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη.

Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δεν μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια», σημείωσε.

Σχετικά με το πώς βιώνει στο σήμερα την πατρότητα, ο ίδιος εξήγησε ότι: «Όταν υπάρχει ένα διαζύγιο για τα παιδιά είναι σοκ.

Έχεις ενοχές γι’ αυτό το πράγμα. Κάτι δεν κατάφερες σωστά. Τα παιδιά είναι μπερδεμένα, δεν τους αρέσει αυτό, θέλουν κι εκείνα τον χρόνο τους, όλοι θέλουν τον χρόνο τους για να μπουν σε μια νέα πραγματικότητα. Πάντα σκέφτεσαι “τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά;”.

Πόσο παραπάνω χρόνο θα είχα δώσει όταν ήταν μωρό η Μελίνα και έλειπα πολύ από το σπίτι, αφού ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ; Έχασα αρκετές ώρες. Με τον Γιώργο προσπάθησα να έχω περισσότερο χρόνο, αλλά και πάλι ο χρόνος με τα παιδιά σου ποτέ δεν είναι αρκετός.

Και όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο περισσότερο ήθελα να ‘μαι εκεί. Θα ήθελα να έχω περάσει παραπάνω χρόνο τότε, το προσπαθώ τώρα. Έκανα λάθη σε αυτό το πράγμα. Προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις, εκτός από καλύτερος άνθρωπος να γίνεις καλύτερος μπαμπάς».

Στο ίδιο θέμα, ο Ντέμης Νικολαΐδης εξήγησε ότι μετά το διαζύγιο έπρεπε να βρει νέες ρουτίνες.

«Ακριβώς αυτό είναι το πράγμα. Να μπεις σε νέες ρουτίνες. Να καταλάβω εγώ ότι δεν είμαι μαζί τους κάθε μέρα, δεν είμαστε κάτω από την ίδια στέγη. Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα.

nikolaidis

Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Όσο περνά ο καιρός όλα γίνονται καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης απασχόλησε πρόσφατα τα ΜΜΕ, για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, την οποία είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά το μακρινό 1996 όταν υποδυόταν τη μικρή «Μαργαρίτα» στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Καληνύχτα μαμά».