Τον μικρότερο γιο τους Δημήτρη Αγγελόπουλο πάντρεψαν η Γιάννα και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί χρόνια σύντροφό του Λήδα Λογοθέτη, κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους Λογοθέτη, σε εκκλησία στο Χαλάνδρι, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, παρουσία συγγενών και λίγων φίλων. Η τελετή απέπνεε αριστοκρατικότητα και φινέτσα.

Γιάννα γάμος


Φυσικά, στο πλευρό του ζευγαριού οι γονείς τους, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, κομψά και ιδιαίτερα ντυμένη, να είναι εξαιρετικά χαρούμενη που παντρεύει και το τρίτο της παιδί. Ο μεγαλύτερος γιος της Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε παντρευτεί πριν από μερικά χρόνια την Έλλη Παπαγγελή στη Φιλοθέη, ενώ η κόρη της Καρολίνα είχε παντρευτεί σε έναν υπέρλαμπρο γάμο το 2013 στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλλη Παπαδιαμάντη, σύζυγος του αδελφού του Δημήτρη Αγγελόπουλου, ήταν κουμπάρα στο γάμο μαζί με άλλα πρόσωπα.

Γιάννα γάμος

Το υπέροχο φόρεμα σε λευκό χρώμα, με κεντητή δαντέλα στο πάνω μέρος, που επέλεξε η Γιάννα Αγγελοπούλου για την τελετή έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα η κυρία Αγγελοπούλου έσπασε και τον κανόνα που θέλει να μη φορούν άλλοι σε γάμο λευκό, εκτός της νύφης.

Η δεξίωση του γάμου του ζευγαριού αναμένεται να δοθεί στη βίλα του ζεύγους Αγγελόπουλου στη Φιλοθέη.

Γιάννα γάμος


Ποια είναι η νύφη της Γιάννας Αγγελοπούλου, σύζυγος του γιου της Δημήτρη

Δημήτρης Αγγελόπουλος και Λήδα Λογοθέτη υπήρξαν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών και ο έρωτάς τους άρχισε στα θρανία του London School of Economics, απ’ όπου και οι δύο αποφοίτησαν με άριστα από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το ζευγάρι, όπως έγραφε η Esrpesso, απέχει από κοσμικότητες και φλας. Η Λήδα Λογοθέτη ασχολείται ενεργά με τη Ναυτιλία στο πλευρό του Δημήτρη Αγγελόπουλου και ξεχωρίζει, όπως φημολογείται στους ναυτιλιακούς κύκλους, όχι μόνο για τις γνώσεις της, αλλά και για τη διορατικότητά της.

Η αδελφή της Ίριδα είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Κανελλόπουλο, γιο του Ανδρέα Κανελλόπουλου της ΤΙΤΑΝ.

Γιάννα γαμοσ
8230442