Η Σίντι Κρόφορντ, αποκάλυψε 27 χρόνια μετά, τη δύσκολη στιγμή που βίωσε με την Όπρα Γουίνφρεϊ, όταν βρέθηκε στην εκπομπή της πρώτη φορά, για συνέντευξη.

Το μοντέλο που μεσουράνησε στα 90s, μίλησε στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple Tv+, «The Super Models», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση στο «The Oprah Winfrey Show», όταν ήταν 20 ετών.

Επρόκειτο για τη στιγμή που η Όπρα αναφερόμενη στη Σίντι Κρόφορντ, είπε χαρακτηριστικά: «Είχε πάντα αυτό το σώμα; Σήκω για λίγο, αυτό είναι αυτό που αποκαλώ ‘κορμί’».

Η Σίντι Κρόφορντ συνέχισε να χαμογελά αμήχανα, ενώ σηκώθηκε και επέτρεψε στο κοινό και στους θεατές από το σπίτι να ρίξουν μια ματιά στο αγαλματένιο σώμα της.

Αναλογιζόμενη το πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή, η Σίντι Κρόφορντ παραδέχτηκε στο ντοκιμαντέρ: «Ήμουν σαν ένα αντικείμενο, σαν ένα παιδί, να με βλέπουν και να μην με ακούνε. Όταν το βλέπεις με τα σημερινά μάτια, η Όπρα λέει: “Σήκω όρθιος και δείξε μου το σώμα σου”. Δείξε μας γιατί αξίζεις να είσαι εδώ».

«Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και κοιτώντας πίσω, σκέφτηκα: “Θεέ μου, αυτό δεν ήταν εντάξει”. Ειδικά από την Όπρα!», πρόσθεσε. Σε άλλο σημείο, η Όπρα απηύθυνε αρκετές ερωτήσεις στον μάνατζερ που μίλησε εκ μέρους της νεαρής Σίντι Κρόφορντ.