Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο κωμικός Mikeius, o Μιχάλης Βιολέτης όπως είναι το πραγματικό του όνομα και η σύντροφός του, Αφροδίτη. Ο stand-up comedian και YouTuber δημοσίευσε ο ίδιος φωτογραφίες από τον γάμο του με την εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφό του στο Instagram του, ανακοινώνοντας στους 112 χιλιάδες ακόλουθούς του ότι είναι «just married».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikeius (@brafmikeius)

Μάλιστα, ο κωμικός ανέβασε σε insta story ένα στιγμιότυπο όπου η νύφη του φοράει το νυφικό της ενώ τρώει McDonald’s έχοντας μία cool πόζα. Ως λεζάντα γράφει «Wife Material», δείχνοντας τον θαυμασμό του προς την όμορφη νύφη του.

Mikeius

Μετά το γαμήλιο μυστήριο, το ζευγάρι μετέβη στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τον μήνα του μέλιτος ή «πενθήμερο» του μέλιτος όπως το αποκάλεσε ο Mikeius.

O Mikeius έγινε γνωστός από το blog που ξεκίνησε το 2011 με όνομα Faeenamalaka, το οποίο και αποτέλεσε έμπνευση για την σειρά βίντεο που δημιούργησε έπειτα με το όνομα «ΜΠΡΑΦ». Ήταν από τα πρώτα viral βίντεο του ελληνικού YouTube και έστρωσαν την καριέρα του τότε φοιτητή του πολυτεχνείου Mikeius, ο οποίος για χρόνια έκρυβε το πρόσωπό του πίσω από μία μάσκα οξυγόνου. Όταν αποκαλύφτηκε στο κοινό, μέσω της εκπομπής του Alpha «ΠΕΔΕΣ» άρχισε να κάνει video με το πραγματικό του πρόσωπο που αφορούσαν τον κινηματογράφο, την επιστήμη κ.ά.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Γιατί έγινε ο κακός χαμός με το άλογο του Πρίγκιπα William; Χρειάστηκε να τοποθετηθεί μέχρι και η PETA

Johnny Depp – Amber Heard: Ποιο το μέλλον τους στο Hollywood μετά την αμφιλεγόμενη δίκη;

Kalush Orchestra: Πούλησαν το τρόπαιο της Eurovision για να αγοράσουν drones για την Ουκρανία