Όταν ένας αστέρας του Χόλιγουντ, όπως ο Πέδρο Πασκάλ επισκέπτεται μια μικρή αγγλική παραθαλάσσια πόλη όπως το Μάργκεϊτ, αυτό θα πρέπει να αποτελεί μεγάλη είδηση.

Παρόλα αυτά, ο Πέδρο Πασκάλ δεν είχε παρόμοια αντιμετώπιση. Μάλιστα, την Κυριακή έμεινε έκπληκτος, όταν διαπίστωσε ότι μια έκθεση ζωγραφικής που ήταν αφιερωμένη σε αυτόν -και την επισκέφτηκε για αυτόν τον λόγο- ήταν κλειστή.

Συνοδευόμενος από τους podcasters Ρόμπερτ Ντάιμεντ και Ράσελ Τόβι ο ηθοποιός του «The Last of Us» διαπίστωσε ότι η έκθεση δεν λειτουργούσε εκείνη την ημέρα.

Απτόητοι, οι τρεις τους έβγαλαν μια selfie έξω από την γκαλερί «Rhodes» για να θυμούνται την ανεπιτυχή επίσκεψή τους -ήταν κλειστή λόγω Κυριακής- και την ανέβασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μαζί με τη λεζάντα «οι φίλοι της τέχνης του Μάργκεϊτ επανενώθηκαν».

«Είμαι στεναχωρημένος που εμφανίστηκε την Κυριακή που η γκαλερί ήταν κλειστή. Θα ήθελα πολύ ο Ρόμπερτ (σ.σ.: ένας από τους podcasters) να τον φέρει μαζί μας όταν θα είμαστε ανοικτά» σχολίασε η καλλιτέχνις Χάιντι Τζεντλ Μπιούρελ.

Από την άλλη, η Τζέσικα Ρόουντς Ρομπ, συνιδιοκτήτρια της γκαλερί, συμπλήρωσε πως «είμαστε ταπεινωμένοι που δεν μπόρεσαν να μπουν. Η πολιτική μας για το κυριακάτικο άνοιγμα είναι σίγουρα υπό αναθεώρηση. Θα στείλουμε στον Πέδρο ένα δώρο από την παράσταση ως ένδειξη συγγνώμης».

Η έκθεση θα βρίσκεται στην παραθαλάσσια βρετανική πόλη μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες από CNN