Ξεχωριστό ρόλο στη στέψη του Καρόλου έχει ο Τομ Κρουζ. Ο πρωταγωνιστής του Top Gun μαζί με τους Τζόαν Κόλινς και Τομ Τζόουνς είναι κάποιοι από τους αστέρες που θα αναφερθούν σε γεγονότα που αφορούν τη ζωή του βασιλιά, σε ηχογραφημένα αποσπάσματα που θα ακουστούν στη συναυλία το σαββατοκύριακο της στέψης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, o Τομ Κρουζ προσκλήθηκε στη στέψη του βασιλιά από τον Φεβρουάριο. «Ο Τομ προσκλήθηκε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει αυτή την εκδήλωση. Είναι ένα γεγονός με υψηλό κύρος και είναι φίλος της βασιλικής οικογένειας, ιδιαίτερα της Κέιτ και του Γουίλιαμ. Μάλιστα ζήτησε από τους κινηματογραφικούς παραγωγούς του Mission Impossible να διακόψουν τα γυρίσματα για το σαββατοκύριακο της στέψης ώστε να μπορεί να παρευρεθεί», ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού.

Η συναυλία της στέψης στην οποία θα συμμετέχει ο Τομ θα λάβει χώρα στους κήπους του Κάστρου του Ουίνδσορ, μία ημέρα μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα.

Στη λίστα των καλλιτεχνών «φιγουράρουν» τα ονόματα των Take That, Lionel Richie, Katy Perry και Andrea Bocelli. Στο BBC αναφέρεται ότι η συναυλία της 7ης Μαΐου θα γιορτάσουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.

*Φωτογραφία: instagram/Tom Cruise

Πηγή: hello.gr