Μετά από έντεκα χρόνια, από τότε δηλαδή που πήρε διαζύγιο με την Κέιτι Χολμς, ο Τομ Κρουζ κυκλοφόρησε δημόσια με γυναίκα στο πλευρό του. Μπορεί η προσπάθεια να προσεγγίσει την Σακίρα να μην στέφθηκε με επιτυχία, ο σταρ του Χόλιγουντ βρήκε τον έρωτα, τελικά, στο πρόσωπο της Ελσίνα Καΐροβα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, ο Τομ Κρουζ είναι ζευγάρι με τη 36χρονη Ρωσία, η οποία μόνο τυχαία δεν την λες, αφού είναι κόρη διακεκριμένου Ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπόρου διαμαντιών, Dmitry Tsetkov. Μάλιστα, το διαζύγιο με τον Tsetkov, απασχόλησε τον Τύπο, καθώς η Ελσίνα Καΐροβα κατηγορήθηκε πως απέκρυψε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής τσαντών της αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών.

Τομ Κρουζ και Ελσίνα Καΐροβα βρέθηκαν σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου και σύμφωνα με έναν καλεσμένο: «Ήταν αχώριστοι και φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι ζευγάρι». Οι δυο τους μόλις εμφανίστηκαν προκάλεσαν την έκπληξη και τον ενθουσιασμό των καλεσμένων. 

«Ο Τομ Κρουζ ήταν πολύ φιλικός. Του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και το απέρριπτε ευγενικά. Τελικά ο DJ χρειάστηκε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο Τομ Κρουζ δεν ήθελε φωτογραφίες. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την Ελσίνα και κάποια στιγμή βρέθηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών», είπε η πηγή στη MailOnline.

*Φωτογραφία: Shutterstock