Η ελληνική τηλεόραση δεν έχει τυχαία τη φήμη που έχει. Πάνω που πιστεύεις πως τα έχεις δει όλα, πάνω που λες ότι δεν πάει πιο κάτω, πιάσαμε πάτο, έρχεται η εκπομπή Super Κατερίνα να τρυπήσει το έδαφος για να ξεχυθεί το πετρέλαιο. Μόνο που αντί για πετρέλαιο, ο θησαυρός είναι άνθρακες. Αυτό που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή, παίζει να έστειλε την Κατερίνα Καινούργιου στο φαρμακείο για να πάρει λεξοτανίλ και να αναρωτιέται καθώς τα καταπίνει, τι έκανε σε προηγούμενες ζωές και τραβάει όσα τραβάει.

Δε μπορούμε με τίποτα να φανταστούμε, όσο κι αν το παρελθόν της δεν το απορρίπτει πλήρως, ότι η Καινούργιου θα δέχτηκε με ευχαρίστηση να συμβεί αυτό που είδαμε όλοι στην εκπομπή της. Σίγουρα της επιβλήθηκε ή, ευχόμαστε, να πήρε λεφτά η εκπομπή για να σκάσουν μύτη από το πουθενά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο μέλλων συζυγός της, με το νυφικό και το γαμπριάτικο και να κάνουν προσομοίωση του γάμου τους στην εκπομπή.

Είναι ένα ζευγάρι (;) που εδώ και μερικές μέρες έχει βγει στην τηλεοπτική αγορά και στα έντυπα και πουλάει τη σχέση και τον γάμο του, με την κ. Ελέτσι να είναι η πιο λαλίστατη της υπόθεσης και τον σύντροφό της, με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν δύο μήνες στα social media, να κάθεται δίπλα της και να συνεπικουρεί.

Έχουμε πάρει τα μαθήματα μας απ’ όσα έκαναν τηλεοπτικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση μέχρι επιτέλους να παντρευτούν, και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως μπροστά στο ντουέτο Ελέτσι+σύντροφος, το Μαυρικίου-Ιλάειρα ήταν ένα αγλάισμα οφθαλμών και ένεση ποιότητας στην ελληνική τηλεόραση και δη την εκπομπή της Καινούργιου.

Φιλήθηκαν, περιέγραψαν όλο το timeline αυτής της τόσο στέρεης στα θεμέλιά της σχέσης, ο κ. Λεμονίδης, γιατρός ων, εξηγούσε και πόσο χάλια ήταν τα μακαρόνια που του μαγείρεψε στο πρώτο ραντεβού, μετά η Ελέτσι έλεγε ότι του στέλνουν πολλές στο Instagram, γενικώς είδαμε ένα εμπόριο σχέσης που θα το ζήλευε η Αννίτα Πάνια και το Ερωτοδικείο της Μιχαλονάκου.

Δεν ξέρουμε αν θύμισε εποχές 90s αυτό το σκηνικό…Ίσως τέτοιο trash να μην έχουμε δει ούτε στα 90s. Ίσως ήταν μια επιστροφή από…το μέλλον. Κι η εκπομπή της Καινούργιου έχει δώσει διαπιστευτήρια πως όταν πρόκειται για trash, μπορει να ανεβάζει διαρκώς το επίπεδο. Που κι αυτό, εδώ που τα λέμε, θέλει τέχνη, θέλει ικανότητα.

Μετά από αυτό, ελπίζουμε να μη μας βγάλει ποτέ ο δρόμος μας στον Ευαγγελισμό στο παθολογικό!