Όσοι ακούμε φανατικά ραδιόφωνο, έχουμε συνδέσει τη φωνή της Ράνιας Κωστάκη με τον Ρυθμό 94,9. Επτά χρόνια είναι αυτά άλλωστε. Είχε την ικανότητα να μας χαλαρώνει τα βράδια, όταν επιστρέφαμε από τη δουλειά, κι αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι.

Ωστόσο, η Ράνια Κωστάκη βρίσκεται πλέον εκτός Ρυθμού, αφού αποχώρησε από τον όμιλο ΑΝΤ1 έπειτα από ρήξη με την διεύθυνση. Να σημειωθεί πως ήταν εκείνη που δημιούργησε τη «Νύχτα στο Ρυθμό», όπου διάφοροι καλλιτέχνες τραγουδούσαν unplugged, ενώ παράλληλα συζητούσαν μαζί της.

Αναφορικά με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο youfly.com, η ρήξη ήρθε όταν η διοίκηση και ο Peter Yiamarelos που έχει τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή Ραδιοφώνων Ελλάδος στον Ομιλο αποφάσισε να της πάρει τόσο την αρμοδιότητα της music manager αλλά και να της κόψει τις Νύχτες στο Ρυθμό.

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Η αποχώρηση της Βαλαβάνη έφερε πρωτιά στην τηλεθέαση – Ποια ονόματα ακούγονται για να μπουν

Η Ράνια Κωστάκη αρνήθηκε και κάπως έτσι οδηγήθηκαν στη ρήξη. Η τελευταία της εκπομπή έγινε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Βέβαια, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι ήδη έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά τον ANT1, μεταφέροντας τα πρότζεκτ της σε άλλο σταθμό.