Το επόμενό του δυνατό χαρτί ετοιμάζει η Amazon μετά την υπερπαραγωγή Rings of Power -παρόλο που πήρε μέτριες κριτικές- και επιστρατεύει τον «άνεργο» Henry Cavill στον πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Συγκεκριμένα, η ανερχόμενη πλατφόρμα streaming σκοπεύει να γυρίσει μία σειρά για το Warhammer 40.000 και θέλει τον 39χρονο να την ηγηθεί. Φυσικά, το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ήδη υπογράψει, αναφέρεται πως περιλαμβάνει πολλά ψηφία και πολλά μηδενικά. Εκτός από πρωταγωνιστής, ο Cavill θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός.

Τα νέα έρχονται μετά την χτεσινή είδηση ότι ο Cavill «απολύθηκε» από την DC και δεν θα ξαναφορέσει την κάπα του Superman, δύο μήνες αφού το στούντιο παραγωγής τον ανάγκασε να ανακοινώσει την επιστροφή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος άφησε και τον ρόλο του ως Geralt of Rivia στο The Witcher για να επιστρέψει ως Superman. Ο ρόλος του στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς φαντασίας του Netlix δόθηκε τελικά στον Liam Hemsworth.

Το Warhammer 40.000 βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι φαντασίας που τοποθετείται στο έτος 40.000, όπου στο δυσοίωνο μέλλον θεοί και δαίμονες μάχονται για την ταξική κυριαρχία τους.

Με την κυκλοφορία του, το Amazon Prime ελπίζει να πετύχει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε το Netflix με το The Witcher, που βασίζεται επίσης σε παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Τέλος εποχής για τον Henry Cavill ως Superman – Η DC τον θέλει (μάλλον) για άλλον ήρωα | intronews.gr