Το δικό του τζατζίκι φτιάχνει ο Henry Cavill, «τρελαίνοντας» το ελληνικο και μη κοινό του. Ο κινηματογραφικός superman είναι λάτρης της ελληνικής «αλοιφής» και σπεύδει να το μοιραστεί με τους 20 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram.

O 38χρονος ηθοποιός έφτιαξε μπόλικο τζατζίκι για να γιορτάσει τα γενέθλιά του που ήταν στις 5 Μαΐου, σε σπιτικό μπάρμπεκιου όπου τα έψησε όλα μόνος του. Δεν του αρέσει το αγοραστό «γιαουρτοσκόρδιον», όπως θα έλεγε και ο Κατακουζηνός, θέλει να το φτιάχνει ο ίδιος.

Φυσικά, δεν αρκέστηκε στο τζατζίκι από τις ελληνικές γεύσεις αλλά έφτιαξε και τυλιχτά με κεμπάπ, τα οποία επίσης έφτιαξε μόνος του. Ακόμη, ετοίμασε ρύζι σαφράν και τα συνόδευσε με μπόλικο κρασί. Μάλιστα, αναφέρει πως τις συνταγές τις βρήκε online.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε με την κοπέλα του Natalie Viscuso, την οποία αποκαλεί «πανέμορφη» στο τελευταίο του post. Η Viscuso είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας παραγωγής Legendary Entertainment, η οποία είναι υπεύθυνη για τα Man of Steel (2013) και Enola Holmes (2020) στα οποία πρωταγωνιστεί ο Καβίλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Κάτι μας λέει ότι θα άρεσε πολύ στον τηλεοπτικό Witcher το έθιμο της τσικνοπέμπτης.

Henry, είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις την επόμενη τσικνοπέμπτη και θα έχουμε εμείς το τζατζίκι έτοιμο για εσένα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Shutterstock

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Bridgerton: Θεατής με αετίσιο μάτι εντόπισε τον Boris Johnson στην 2η σεζόν

Τέλος αυτά που ξέραμε… Το Netflix κάνει αυτό που φοβόμασταν

Στην Ελλάδα το 3ο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο σύμφωνα με το Trip Advisor – Όχι δε βρίσκεται στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη