Χιλιάδες τα στρέμματα δάσους που έχουν καταστραφεί από τις φωτιές τις τελευταίες μέρες από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας, αλλά και πολλοί άνθρωποι που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Σε μία δυσάρεστη εξομολόγηση προχώρησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης διότι κάηκε ολοσχερώς το εξοχικό του.

Συγκεκριμένα, ο Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής «Breakfast @Star», αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ότι και το δικό του εξοχικό κάηκε ολοσχερώς από τις φωτιές.

 

Βαρθαλίτης: Οι φωτογραφίες της καταστροφής και όσα έγραψε στο Instagram

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης δημοσίευσε φωτογραφίες του κατεστραμμένου πλέον εξοχικού του, όπου είχε περάσει όλα του τα παιδικά χρόνια, όπως έγραψε.

«Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια. Δεν έχω καμία διάθεση να δείξω ποιος έχει την ευθύνη. Το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι.

Απλά σκέφτομαι, αν νιώσαμε εμείς έτσι για το εξοχικό μας, πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που χάνουν το σπιτικό τους, που στεγάζουν όλα τους τα όνειρα και τους κόπους μιας ζωής. Κρίμα».

Σταύρος Βαρθαλίτης: Κάηκε ολοσχερώς το εξοχικό του

40 σπίτια και 15.000 στρέμματα έχουν καεί στο Λουτράκι

Εικόνα καταστροφής άφησε πίσω της η φωτιά στο Λουτράκι και στα Μέγαρα καθώς κάηκαν εκτάσεις γης, σπίτια και εργοστάσια. Την ίδια ώρα 428 ζώα συντροφιάς μεταφέρθηκαν και είναι ασφαλή στο ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι ενώ εντός της ημέρας θα ξεκινήσει η επιχείρηση για να τα εντοπίσουν οι κηδεμόνες τους και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.