Τι συζητούσαν ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα στις λίγες στιγμές που αντάλλαξαν δυο κουβέντες; Η Daily Mail με δημοσιευμά της αποκαλύπτει τους μικρούς διαλόγους που είχε το πλέον βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της τελετής της στέψης του Καρόλου.

Κι όμως οι δυο τους μίλησαν για απλά και καθημερινά πράματα, όπως για τον βροχερό καιρό και για τις σημαίες που κοσμούσαν τους δρόμους, ενώ ακόμη η βασίλισα Καμίλα ζήτησε τη βοήθεια του βασιλιά Καρόλου όταν μπλέχτηκε στον μανδύα της.

«Ω, κοίτα αυτό», φάνηκε να λέει ο μονάρχης στη σύζυγό του καθώς παρατήρησε ότι ο καιρός ήταν βροχερός. Στη συνέχεια έδειξε το πλήθος κόσμου που τους χαιρετούσνα και τους χειροκτοτούσαν λέγοντας: «Υπέροχα… θαυμάσια».

Στη συνέχεια, η βασίλισσα σημείωσε τον αριθμό των σημαιών που κοσμούσαν τους δρόμους χάρη στους βασιλικούς θαυμαστές, λέγοντας: «Αυτό είναι καταπληκτικό». «Φαίνεται υπέροχο», πρόσθεσε ο Βασιλιάς καθώς περνούσαν κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ. «Τόσο όμορφη», τόνισε η βασίλισσα.

Όταν μπήκαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ο Κάρολος και η Καμίλα έμειναν για πολλή ώρα σιωπηλοί – εκτός από μερικές σύντομες συζητήσεις, για παράδειγμα όταν η βασίλισσα ζήτησε τη βοήθειά του ενώ τραβούσε τον μανδύα της. «Ευχαριστώ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο, ο μονάρχης φάνηκε να παραδέχεται ότι «ανησυχούσε για την ώρα» μετά από μια αναμονή μέσα στην άμαξα, λέγοντας: «Νόμιζα ότι ήταν πέρασε περισσότερη ώρα».