Λίγα 24ωρα μετά τη Στέψη του βασιλιά Καρόλου, τα δημοσιεύματα για τη βασιλική οικογένεια συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό. Αναμενόμενο, βέβαια, μιας και ήταν ιστορική μέρα για τη Βρετανία. 70 χρόνια είχε να συμβεί κάτι αντίστοιχο. Τα δύο πρόσωπα που συζητήθηκαν δεόντως ήταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, η οποία απουσίαζε εξαιτίας των γενεθλίων του Άρτσι.

Οι παπαράτσι όπως ήταν φυσικό εστίασαν τόσο στον βασιλιά Κάρολο όσο και στον μοναχικό Χάρι. Ήταν όμως μόνος του; Διότι κάποιοι θεατές έχουν οργιάσει στο Twitter και αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν όντως στη Στέψη, αλλά μεταμφιεσμένη. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, ένας ηλικιωμένος άνδρας που ήταν ανάμεσα στους 2.200 επισήμους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ήταν η Μέγκαν. Κι αυτό γιατί ο ίδιος έμοιαζε σαν να ήθελε να κρύψει την ταυτότητα του. «Μέγκαν δεν μας ξεγελάς» έγραψε κάποιος στο Twitter. 

Τελικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν η Μέγκαν και όσο και να ήθελαν κάποιοι να βγάλουν λαυράκι, ο ηλικιωμένος ήταν ο θρυλικός συνθέτης Sir Karl Jenkins.