Πέντε ολόκληρα καμαρίνια στα παρασκήνια της συναυλίας της στέψης στο Κάστρο του Ουίνδσορ έχει γεμίσει ήδη η ομάδα της Katy Perry.

Η 38χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με την daily mail πήρε μια εβδομάδα άδεια από τις υποχρεώσεις της στο Λας Βέγκας για να εμφανιστεί στο λαμπερή συναυλία. Ολόκληρη η ομάδα, η οποία έχει καταλάβει πέντε καμαρίνια, αποτελείται από κομμωτές, μακιγιέρ, στυλίστες, την ομάδα ηχοληπτών της, τους ειδικούς φωτισμού και την ομάδα χορού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνοδεία της είχε ταξιδέψει νωρίτερα με δέκα οχήματα.

Το πολυτελές δωμάτιο της Katy στα παρασκήνια περιλαμβάνει μεγάλους καναπέδες, λουλούδια και ένα ψυγείο με γυάλινη πόρτα.

Μιλώντας στο Extra TV νωρίτερα αυτό το μήνα, η Katy δήλωσε για το μεγάλο γεγονός «είμαι ευγνώμων που μου έκαναν αυτή την πρόταση. Είναι συναρπαστικό» και συνέχισε «Η πρόσκληση μου άρεσε πάρα πολύ, με ενθουσίασε».

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ, θα λάβει χώρα μπροστά σε ένα πλήθος 20.000 ατόμων και θα μεταδοθεί σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς του BBC.

Το αντάλλαγμα από την βασιλική οικογένεια

Ως ιδιαίτερη τιμή σε αντάλλαγμα για την απόδοσή της, επιτρέπεται στην Katy η αποκλειστική διαμονή στη βασιλική κατοικία του κάστρου 1.000 ετών, πριν εμφανιστεί μαζί με τον θρύλο της μουσικής Lionel Richie, καθώς και με τους Take That, τον Ιταλό τραγουδιστή της όπερας Andrea Bocelli και τον Ουαλό μπάσο-βαρύτονο Sir Bryn Terfel.

Η Κέιτι είπε ότι είναι «πραγματικά ενθουσιασμένη» με τον «άγριο» ύπνο της στη βασιλική κατοικία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη… Μπορεί να δημοσιεύω πολλές αναρτήσεις γιατί θα βρίσκομαι σε ένα κάστρο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι…άγριο», είπε στο Extra TV.