Την τεράστια συλλογή αθλητικών παπουτσιών που έχει στο σπίτι του έδειξε σε όλο τον κόσμο μέσω του YouTube ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ του NBA αναφέρθηκε στα αγαπημένα του ζευγάρια, τονίζοντας ότι το ένα είναι αυτό που απεικονίζει την οικογένειά του και το άλλο είναι δώρο της Βανέσα Μπράιαντ (σύζυγο του Κόμπε Μπράιαντ) που ήταν αφιερωμένο στην αδικοχαμένη κόρη τους, Τζίτζι. Αυτά τα δύο ζευγάρια δεν τα έχει φορέσει ποτέ.

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω φορέσει σχεδόν ούτε τα μισά απ’ αυτά»

«Όταν ήμουν στην Ελλάδα δεν μπορούσα να τα αγοράσω. Σκεφτόμουν ότι αν γίνω παίκτης του ΝΒΑ θα αγοράσω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι τρελό ότι δεν τα αγόρασα ποτέ. Μου τα έκαναν δώρο. Δεν έχω φορέσει σχεδόν ούτε τα μισά απ’ αυτά. Πραγματικά αν κάποια ημέρα κάτι συμβεί και φαλιρίσω, θα τα πουλήσω» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Γιάννης.

Μάλιστα ανακοίνωσε και διαγωνισμό με έναν τυχερό να κερδίζει ένα ζευγάρι αξίας 50.000 ευρώ!

H ταινία «Rise» της Disney για τη ζωή της οικογένειας του Αντετοκούνμπο

H ταινία που εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας που έφυγε από τη Νιγηρία για την Ελλάδα και έφτασε να έχει στις τάξεις της τομν πρωταθλητή NBA, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει ελληνικό τίτλο: «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο». Η παραγωγή ταξιδεύει από τα παιδικά χρόνια όλων των Antetokounbros στα Σεπόλια μέχρι και την σπουδαία του πορεία στο ΝΒΑ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στο Φοίνιξ με ανατροπή.

H ταινία, με γυρίσματα και στην Ελλάδα, αφηγείται την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια στην Νιγηρία, το ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους τρεις αδερφούς, τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα στο NBA.