Μετά από την περσινή εξ αποστάσεως διοργάνωση, το Φεστιβάλ Καννών και σαφώς το κόκκινο χαλί επέστρεψε με τις πιο λαμπερές εμφανίσεις. Η γκλαμουριά κι η χλιδή είναι συνυφασμένη με το ετήσιο αυτό γεγονός, οπότε δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από χρυσά κολιέ, τουαλέτες με διαμάντια και βαθύ ντεκολτέ. Αστέρες του χώρου του θεάματος έκαναν για ακόμα μια φορά τη διαφορά, αποτελώντας το επίκεντρο του σχολιασμού. Στο κόκκινο χαλί είδαμε από την Jessica Chastain και Marion Cotillard μέχρι και την Bella Hadid, να τα δίνουν όλα για το ποια θα κάνει την εμφάνιση της χρονιάς.

Συγκεντρώσαμε τα looks που έχουν συζητηθεί περισσότερο από όλα, αλλά και αυτά που δεν πήραν την αναγνώριση που τους αρμόζει. Όταν η κριτική επιτροπή αποτελείται από ονόματα όπως η Mélanie Laurent, και άλλα πρόσωπα άρρηκτα συνδεδεμένα με τον χώρο της μόδας, οι εμφανίσεις δεν μπορούσαν παρά μόνο να είναι προσεγμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Coco Rocha

Την είδαμε να ποζάρει στο κόκκινο χαλί με δημιουργία Christian Dior στην πρεμιέρα «Aline,The Voice of Love».

Tilda Swinton

Μια εμφάνιση color blocking, δημιουργίας Haider Ackermann, στην πρεμιέρα «The French Dispatch» που δεν μπορεί να μην σχολιαστεί.

Isabelle Huppert

Ένα φόρεμα Louis Vuitton με λεπτομέρειες που αγκαλιάζουν μέχρι και τον λαιμό. Η επιτομή του σικ.

Helen Mirren

Η Helen Mirren ήταν από τις λίγες που τόλμησαν να φορέσουν έντονο χρώμα και το αποτέλεσμα την δικαίωσε αφού σκόρπισε φως με το κίτρινο Dolce & Gabbana φόρεμα της.

Salma Hayek

Μέσα σε ένα Gucci φόρεμα έκανε μια από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις.

Anja Rubik

Η πιο breathtaking και ταυτόχρονα elegant παρουσία των Καννών. Η Anja Rubik ήταν όσο λαμπερή και chic ορίζει το κόκκινο χαλί μέσα στο one-shoulder Saint Laurent φόρεμα της.

Bella Hadid

Ένα τολμηρό κομμάτι από τη συλλογή του Daniel Roseberry για τη συλλογή του οίκου Schiaparelli. Ίσως και η πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Marion Cotillard

Η μούσα του οίκου Chanel δύσκολα θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα ακόμα gown του διάσημου γαλλικού οίκου. Αυτή την φορά επέλεξε ένα εντυπωσιακό metallic one-shoulder φόρεμα που τόνιζε την μέση.

Timothée Chalamet και Adrien Brody

Ο Timothée Chalamet με ένα μεταλλικό silver κουστούμι και στον αντίποδα ο Adrien Brody με ένα κλασικό μαύρο.

Candice Swanepoel

Από τα πιο ιδιαίτερα outfit που είδαμε στο φεστιβάλ των Καννών. Το διεθνές μοντέλο, Candice Swanepoel έκανε την έκπληξη φορώντας μια υπέροχη lace jumpsuit του ιταλικού οίκου Etro με εντυπωσιακά μανίκια. Τα κοσμήματα ήταν Pomellato.

Carla Bruni

Ως πιστή οπαδός της διαχρονικής, elegant αισθητικής η Carla Bruni επέλεξε ένα one-shouldered sequin Celine φόρεμα το οποίο συνδύασε με πέδιλα και clutch bag σε τόνους του silver.

Lou Doillon

Η πολυτάλαντη Lou Doillon επέλεξε μια άκρως ενδιαφέρουσα δημιουργία του οίκου Gucci, ένα χρυσό pleated φόρεμα με fluffy λεπτομέρειες στα μανίκια.

Katheryn Winnick, Sean Penn και Dylan Penn

Η Katheryn με Stella McCartney, ο Sean με Armani, και η Dylan με Chanel. Και οι τρεις τους ολοκλήρωσαν την εμφάνιση με κοσμήματα Chopard.

Tina Kunakey

Ένα αμιγώς Valentino look, αποτελούμενο από ζακέτα σε στυλ φούτερ, μια μακριά φαρδιά φούστα και έναν κόκκινο φιόγκο σε ρόλο ζώνης.

Chiara Ferragni

Μια αναπάντεχη εμφάνιση μέσα σε ένα πράσινο lime φόρεμα δημιουργίας Giambattista Valli.

Leonie Hanne

Η διάσημη fashion blogger Leonie Hanne φόρεσε μία από τις πιο ιδιαίτερες και παραμυθένιες δημιουργίες με την υπογραφή Nicole + Felicia ένα τούλινο, ογκώδες φόρεμα με layers που σχεδιάστηκε ειδικά για το φεστιβάλ των Καννών.

Didi Stone Olomide

Το μοντέλο από την Γαλλία έκανε μία από τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις με ένα corset dress με όγκους στα μανίκια δια χειρός Jean Paul Gaultier.

Frida Aasen

Η Frida Aasen έλαμπε μέσα στο Elie Saab sequins dress σε μπρονζέ και rose gold αποχρώσεις.