Το νέο γουρουνάκι του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια ονομάζεται Σνέλι Σβαρτσενέγκερ. «Σνέλ» σημαίνει «γρήγορος» στα γερμανικά, αναφέρει το FOX-11, και το κατοικίδιο του ηθοποιού είναι πράγματι ταχύτατο.

Ο 75χρονος Σβαρτσενέγκερ συζήτησε τη νέα προσθήκη στην οικογένειά του για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον Elex Michaelson του FOX 11 για το The Issue Is. Ο Αυστριακός ηθοποιός είπε ότι το γουρουνάκι τα πάει καλά με τα άλλα κατοικίδια ζώα του: έναν γάιδαρο, ένα άλογο μινιατούρα και έναν σκύλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός του Terminator απέκτησε ως κατοικίδιο ένα γουρουνάκι.

Όταν ρωτήθηκε για τον συμπρωταγωνιστή του στο Batman & Robin (1997) Τζορτζ Κλούνεϊ κατά την προώθηση της ταινίας του «Σαμποτάζ», αποκάλυψε πώς ο Κλούνεϊ, 61 ετών, είχε επίσης ένα κατοικίδιο γουρούνι το 2014 που ονομαζόταν «Μαξ.» «Πάντα μου άρεσε που αγαπούσε τα γουρούνια. Έχει αυτό το γουρουνάκι που το παίρνει παντού», είχε πει ο Σβαρτσενέγκερ, σύμφωνα με το The Columbus Dispatch.

«Λοιπόν, αγόρασα ένα γουρούνι αμέσως μετά», παραδέχτηκε ο ηθοποιός. «Το μόνο πράγμα είναι ότι πρέπει να αγόρασα το λάθος γιατί, σε ελάχιστο χρόνο, έγινε 100 κιλά και μετά βίας μπορούσα να σηκώσω το όπλο».