Η Ζιζέλ μόλις έκανε την πιο ονειρική αγορά. Για την ακρίβεια, ονειρική για εμάς, για εκείνη απλά μία ακόμη αγορά. Το supermodel από τη Βραζιλία αγόρασε ένα σπίτι στη Φλόριντα, στο Southwest Ranches, για 9,1 εκατομμύρια δολάρια. Κι όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για ένα απλό «σπίτι».

Κι αυτό γιατί εκτείνεται σε 7,5 στρέμματα και διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, δύο ιππικούς κρίκους και έναν χώρο διασκεδάσεων, όπως αποκάλυψε ο Chad Bishop του ONE Sotheby’s International Realty, ο οποίος ήταν εκείνος που διαχειρίστηκε το ζήτημα της αγοράς, μαζί με τον συνάδελφό του, Saddy Abaunza Delgado.

Ζιζέλ
Ζιζέλ

Οι προκάτοχοι του ακινήτου ήταν μια οικογένεια από το Μεξικό, που το αγόρασε το 2013 για 1,65 εκατ. δολάρια. Στην πορεία, όταν βγήκε προς πώληση, το σπίτι αυτό κόστιζε αρχική τιμή 10,5 εκατ. δολάρια. Και είναι λογικό, αφού το Southwest Ranches είναι μια εύπορη πόλη που απέχει 30 μίλια από το Μαϊάμι.

Το σπίτι που αγόρασε η Ζιζέλ, χτίστηκε στη δεκαετία του 1970 και είναι πλέον πλήρως ανακαινισμένο. Είναι περίπου 5.200 τ.μ., με ένα 9 υπνοδωμάτια και έναν αχυρώνα με 10 δωμάτια φιλοξενίας. Στην κύρια κατοικία, η σουίτα βρίσκεται στον πρώτο όροφο, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μια πλωτή γυάλινη σκάλα. 

Ζιζέλ
Ζιζέλ

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει πισίνα, ενώ δίπλα ακριβώς υπάρχει και μια κουζίνα με ψησταριά και μια τεχνητή λίμνη με ψάρια στο εσωτερικό της. 

Όσον αφορά τη Ζιζέλ, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ένα βιβλίο μαγειρικής, το «Nourish», χώρισε το 2022 με τον Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια γάμου. Πέρυσι, η ίδια πλήρωσε 11,5 εκατομμύρια δολάρια μέσω καταπιστεύματος για ένα ακίνητο στην περιοχή Surfside του Μαϊάμι.

Φωτογραφίες: Instagram / topclosings