Η Victoria Beckham συνεχίζει να βγάζει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τη μουσική της καριέρα, παρόλο που δεν τραγούδησε ούτε μια φορά πέρσι. Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls που έγινε σχεδιάστρια μόδας, φέρεται να είχε κέρδη 430.000 λιρών το 2020. Καθόλου κακό εισόδημα για κάποιον που έχει χρόνια να αγγίξει το μικρόφωνο.

Η Sun αναφέρει ότι η πρώην μουσική εταιρεία των Spice Girls, Moody Productions Ltd, εισέπραξε λιγότερες από 500.000 λίρες και η τραγουδίστρια πλήρωσε μόλις 86.000 λίρες σε εταιρικό φόρο από τα κέρδη της. Είναι γνωστό ότι το brand μόδας της Victoria κατέγραψε μια τεράστια απώλεια 8,6 εκατομμυρίων λιρών το 2020, την οποία ακολούθησε απώλεια 16,8 εκατομμυρίων λιρών τους προηγούμενους 12 μήνες.

Η εταιρεία της δεν έχει καταθέσει ποτέ κέρδη από τότε που ξεκίνησε το 2016, και τώρα οι απώλειες φτάνουν συνολικά τις 56,7 εκατομμύρια λίρες. Φαίνεται πως η Victoria, παρότι δεν θέλει να λέγεται πια τραγουδίστρια, κερδίζει ένα καθαρό ποσό από τη μουσική της, έχοντας πάρει ένα εκατομμύριο λίρες από εγκρίσεις, συμφωνίες αδειοδότησης και εμπορικές συναλλαγές, παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει ξανά με τα κορίτσια στην περιοδεία τους το 2019.

Τα κέρδη της από τη μουσική της καριέρα έρχονται αφού οι Spice Girls φέρεται να βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιλογή του Glastonbury ως τον τελευταίο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας τους, η οποία προγραμματίζεται για το 2023. Μερικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα βρεθεί δίπλα στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Emma Bunton, Mel C, Geri Horner και Mel B, αν βγουν σε ένα φεστιβάλ.

Αν και οι επενδύσεις της Victoria μοιάζουν να έχουν φαλιρίσει, ο σύζυγός της, David Beckham τα πάει καλύτερα με τις επιχειρήσεις του. Η Footwork Productions Ltd έχει κέρδη ύψους 30,8 εκατομμυρίων λιρών. Με τα λεφτά που έβγαλε τώρα, αν καταφέρει να τα κρατήσει, ίσως μπορέσει να διατηρήσει τις επιχειρήσεις της, που είχε χρηματοδοτήσει ο David πριν μερικά χρόνια.

Μπορεί να σκέφτεται να επανενωθεί με τις Spice Girls για αυτόν τον λόγο και για περαιτέρω αύξηση των κερδών την. Το γκρουπ ανακοινώσει το reunion τους για μια εορταστική συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Β’, που πρόκειται να εορταστεί το 2022, κάτι που τελικά δεν θα γίνει. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές προτάσεις και η περιοδεία τους, οπότε όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Γιατί η Britney Spears έκλεισε ξανά τον λογαριασμό της στο Instagram

Καναδάς: DiCaprio και Johansson στο πλευρό αυτόχθονων του Καναδά – Γιατί τα βάζουν με τις τράπεζες

Kanye West: Έφαγε ban από το Instagram γιατί το είχε παρατραβήξει με τις αναρτήσεις μίσους